Aktywne Wpisy
belfegorrrr +1033
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +173
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
#blackpill #redpill #looksmaxing #zalesie #tinder
@Jah00: Pewnie mają atrakcyjny wygląd, pożądane nigdy nie wynika z powietrza. Ta pewność siebie również, jak ktoś jest zbyt pewny siebie, wygląda jak g---o i zarabia minimalną to w tej swojej pewności będzie groteskowy i dla niektórych irytujące.
@Jah00: ale u faceta działa dosłownie tak samo. Z tym że kobieta sama sobie GENERUJE emocje na podstawie wygląu faceta, przy niskim i brzydkim gdy odwala jakieś ciekawe, zaskakujące rzeczy - nudzi się. Przy wysokim, który się jąka i nie wie co powiedzieć - generuje emocje radośći i ekscytacji, bo wysoki i przystojny.
Kobiety zwracają kilka razy większą uwagę do
@Dyskretnychlodwdrinkutopniejelod: redpill = bluepill 2.0, zasady są identyczne
- bluepill: stawia kobiety na piedestale, chce przypodobać się w sposób beta i robi wszystko dla kobiet - jest miły, uczynny, pomocny itd
- redpill: stawia kobiety na piedestale, chce się przypodobać kobiecie w sposób beta i robi wszystko dla kobiet - rzuca swoim znajomych z nerdów planszówek i przestaje chodzić
@Blackmore: czyli praktycznie nic, bo tajemnicą poliszynela jest fakt, że po ślubie i ciazy zona odcina s--s mezowi, a potomstwo jest najdelikatniej mowiac srednim argumentem biorac pod uwage statystyki rozwodow i orzecznictwo sfeminizowanych sądów rodzinnych
@farew3Ell:
@tonny154845: Zycze Ci dokladnie tego samego. Tylko zeby Ci sie Twoja z murzynem puscila i finalem w ustach i na Twojej nieswiadomce zebys sie z nia potem przylizal jakby wrocila do domu.
Gardze facetami ktorzy nie zachowuja meskiej solidarnosci tylko pozwalaja kobietom na cos
@Blackmore: To ciekawe jakim cudem w swoim zyciu poznawalem laski ktore lecialy na mnie jak powalone a inne z kolei odpychaly mnie od siebie w moment. To bylem w tych 5% czy nie w takim razie?
@Little_Makak: Tak sobie to tłumaczą beciaki. A prawda jest taka, że to wynika z zachowania, z charakteru. Charakter kształtuje się w młodości. Jeżeli ktoś jako dzieciak rządzi na podwórku, bo jest najsilniejszy, bo ma starszego brata, bo ma dużo kasy, bo ma super umiejętności, nieważne dlaczego, to on rozwinie właśnie taki charakter i taką mentalność, którą można podsumować: "jestem szefem". I to potem zostaje już do końca życia. I zdarza się, że tacy goście olewają szkołę, olewają pracę nad sobą, bo po co, skoro jestem najlepszy i wszystko mam, zdarza się, że wpadają w nałogi i staczają się. I potem okazuje się, że taki gość, który np. 10-20 lat później jest narkomanem, bezdomnym, bez kasy, bez wykształcenia, bez pracy, bez motywacji, mając na wszystko w------e nagle ma całkiem ładną dziewczynę, która jest w nim zakochana i która się nim opiekuje i broni go, mimo że sama jest traktowana przez niego jak g---o. Dlaczego? Bo on nadal w relacjach z innymi zachowuje się jak alfa, co jest dla laski atrakcyjne i podniecające. Są takie przypadki. Skrajne, ale są. Beciak widząc coś takiego nie będzie potrafił tego wytłumaczyć inaczej niż "mitycznymi genami", które gdzieś tam się niby kryją.