Wpis z mikrobloga

Hamza naczelny redpillowy youtuber swoim ,,przykładem'' tylko potwierdza blackpill. Lata spędził na ,,self improvement'' bo nie szło mu z kobietami na co składała się siłownia z treningami i dietą pełną wyrzeczeń, no fap, medytacje, ćwiczenie pewności siebie, pua, czytanie sterty książek, rezygnacja z rozrywki (grania w gry/social media). Wszystko to po to, aby na koniec 6 letniej transformacji mieć szansę na basicową laske 5/10 która NIE MUSIAŁA ROBIC NIC! Ona po prostu istniała i do głowy by jej nigdy nie przyszło że potrzebuje jakiejś ,,przemiany'', aby ktoś ją zaczął pożądać. Aha i to, że ją ,,wyrwał'' to i tak nie jest sukces jego transformacji pełnej wyrzeczeń, a bardziej tego, że jest w top 2 % jeśli chodzi o wzrost w odniesieniu do swojej rasy i ma dobre geny także jeśli chodzi o inne rzeczy typu twarz, zarost, brak łysienia itd.

#blackpill #redpill #looksmaxing #zalesie #tinder
P.....c - Hamza naczelny redpillowy youtuber swoim ,,przykładem'' tylko potwierdza bl...

źródło: comment_1638898335cAy6VIEu9Px8yyzXZDCROd

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pozytywny_gosc: zanim trafiłem na boże tagi to coś intensywnie śledziłem Hamzę więc się wypowiem. Generalnie zgadzam się z ogólnym wydzwiekiem wpisu ale hamza sam często wspominał że najwięcej ruchał zanim poznał redpilla. Jak kiedyś pokazywał swoje zdjęcia z nastoletnich czasów to wyglądał jak g---o przez wysoki poziom tłuszczu (szczególnie na mordzie). Potem schudł i stał się uber ruchaczem. Ale wciąż było to przed poznaniem redpilla. Nawet kiedyś wspominał że rudy
  • Odpowiedz
którzy nie mają kompletnie nic, a jednak laski na nich lecą.

@Jah00: Pewnie mają atrakcyjny wygląd, pożądane nigdy nie wynika z powietrza. Ta pewność siebie również, jak ktoś jest zbyt pewny siebie, wygląda jak g---o i zarabia minimalną to w tej swojej pewności będzie groteskowy i dla niektórych irytujące.
  • Odpowiedz
Nic nie da lasce bycie ciekawą osobą jeśli jest brzydka

@Jah00: ale u faceta działa dosłownie tak samo. Z tym że kobieta sama sobie GENERUJE emocje na podstawie wygląu faceta, przy niskim i brzydkim gdy odwala jakieś ciekawe, zaskakujące rzeczy - nudzi się. Przy wysokim, który się jąka i nie wie co powiedzieć - generuje emocje radośći i ekscytacji, bo wysoki i przystojny.

Kobiety zwracają kilka razy większą uwagę do
  • Odpowiedz
Tysiące filmów na TikToku z milionami wyświetleń i setkami tysiącami lajków gdzie nastoletnie kobiety i kobiety w swoich 20's mówią jak kochają wysokich atrakcyjnych facetów, robią trendy gdzie śmieją się z facetów z małymi penisami. Plus badania jednoznacznie pokazujące, że dla kobiet wygląd jest tak ważny jak dla mężczyzn

@Abu_Hajaar: To że kobieta coś mówi nic nie znaczy. Zwłaszcza kiedy mówi to dla atencji i by się chwalić. Liczy się to co kobieta robi.

Badania tego nie pokazują, bo nie ma badań mierzących osobowość ani mierzących efekty, po prostu nie ma. Nie da się ocenić osobowości, ani inteligencji po zdjęciu, a wszystkie badania bazują na zdjęciach. Gdyby wygląd faceta był tak samo ważny to faceci by się malowali i mieli swoje onlyfans, a tak nie jest. Wierzysz w kompletne zabobony i wygadujesz głupoty, które są szkodliwe
  • Odpowiedz
@Little_Makak nie zgadzam sie z tym. Red, to nie bluepill.

@Dyskretnychlodwdrinkutopniejelod: redpill = bluepill 2.0, zasady są identyczne
- bluepill: stawia kobiety na piedestale, chce przypodobać się w sposób beta i robi wszystko dla kobiet - jest miły, uczynny, pomocny itd
- redpill: stawia kobiety na piedestale, chce się przypodobać kobiecie w sposób beta i robi wszystko dla kobiet - rzuca swoim znajomych z nerdów planszówek i przestaje chodzić
  • Odpowiedz
@WojowniczyKamil: Ameryki nie odkryłeś. Przecież to oczywiste. Czyms mniej oczywistym jest to, ze statystyczny młody facet akceptuje wygląd około 40-60% młodych kobiet, które nie maja nadwagi (a nawet te z nadwaga maja zainteresowanie) przy czym gusta facetow się w dużej mierze różnią, w związku z czym około 80-90% młodych kobiet bez nadwagi będzie się podobać sporej grupie facetow (a te z nadwaga również, ale będzie to mniejsza grupa). W druga
  • Odpowiedz
@gnomol: To lekka przesada. Przy przelotnych znajomosciach z Tindera owszem wyglad to pewnie 80% czy nawet 90% sukcesu, ale w dluzszym zwiazku licza sie tez charakter, status i pieniadze.
  • Odpowiedz
bo kobieta może im zaoferować głównie s--s i potomstwo.

@Blackmore: czyli praktycznie nic, bo tajemnicą poliszynela jest fakt, że po ślubie i ciazy zona odcina s--s mezowi, a potomstwo jest najdelikatniej mowiac srednim argumentem biorac pod uwage statystyki rozwodow i orzecznictwo sfeminizowanych sądów rodzinnych
  • Odpowiedz
Jako plot twist to udało mi się ja puknąć, jak była w związku z tym pierwszym, samo wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@tonny154845: Zycze Ci dokladnie tego samego. Tylko zeby Ci sie Twoja z murzynem puscila i finalem w ustach i na Twojej nieswiadomce zebys sie z nia potem przylizal jakby wrocila do domu.

Gardze facetami ktorzy nie zachowuja meskiej solidarnosci tylko pozwalaja kobietom na cos
pieczonyszczurz_ogniska - > Jako plot twist to udało mi się ja puknąć, jak była w zwi...

źródło: spit-it-out-spit

Pobierz
  • Odpowiedz
Pewnie mają atrakcyjny wygląd, pożądane nigdy nie wynika z powietrza. Ta pewność siebie również, jak ktoś jest zbyt pewny siebie, wygląda jak g---o i zarabia minimalną to w tej swojej pewności będzie groteskowy i dla niektórych irytujące.

@Little_Makak: Tak sobie to tłumaczą beciaki. A prawda jest taka, że to wynika z zachowania, z charakteru. Charakter kształtuje się w młodości. Jeżeli ktoś jako dzieciak rządzi na podwórku, bo jest najsilniejszy, bo ma starszego brata, bo ma dużo kasy, bo ma super umiejętności, nieważne dlaczego, to on rozwinie właśnie taki charakter i taką mentalność, którą można podsumować: "jestem szefem". I to potem zostaje już do końca życia. I zdarza się, że tacy goście olewają szkołę, olewają pracę nad sobą, bo po co, skoro jestem najlepszy i wszystko mam, zdarza się, że wpadają w nałogi i staczają się. I potem okazuje się, że taki gość, który np. 10-20 lat później jest narkomanem, bezdomnym, bez kasy, bez wykształcenia, bez pracy, bez motywacji, mając na wszystko w------e nagle ma całkiem ładną dziewczynę, która jest w nim zakochana i która się nim opiekuje i broni go, mimo że sama jest traktowana przez niego jak g---o. Dlaczego? Bo on nadal w relacjach z innymi zachowuje się jak alfa, co jest dla laski atrakcyjne i podniecające. Są takie przypadki. Skrajne, ale są. Beciak widząc coś takiego nie będzie potrafił tego wytłumaczyć inaczej niż "mitycznymi genami", które gdzieś tam się niby kryją.

Przy wysokim, który się jąka i nie wie co powiedzieć - generuje emocje radośći i ekscytacji, bo wysoki i
  • Odpowiedz