Wpis z mikrobloga

#fantazmaty #fantastyka #ebook #ebooki #literatura #ksiazki #fantasy #sf #postapokalipsa #czytajzwykopem

Mircy i Mirabelki, dziś ma premierę nasza 16. antologia, będąca zarazem trzecim tomem serii "Fantazmaty". Tym razem "tylko" 6 opowiadań, ale aż na 300 stronach. Przekrój gatunkowy bardzo różnorodny, a wszystko profesjonalnie przygotowane i opracowane.

Jak zawsze wołamy osoby, które wykopywały nasze poprzednie znaleziska o premierach.

https://wykop.pl/link/7076159/fantazmaty-3-do-pobrania-za-darmo-najnowsza-antologia-od-fantazmatow
  • 35
@Majku_: technicznie nie przegapisz, jeśli śledzisz nasze SM albo jesteś w newsletterze. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zamknięcie naborów tematycznych ogłaszamy zawsze z miesięcznym wyprzedzeniem (gdy widzimy, że mamy już optymalną minimalną liczbę tekstów), a te nietematyczne (właśnie jak Fantazmaty) są ciągłe, po prostu im później wyślesz, w tym dalszej antologii potencjalnie będziesz.
@Fantazmaty: jestem zapisany, ale coś mi się w głowie utrwaliło, że na nietematyczne Fantazmaty też są terminy, ech :)
Ale skoro tak, to dobrze, w ciągu najbliższych tygodni spróbuję wam coś podrzucić ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Majku_: u nas właśnie na odwrót w stosunku do całej reszty świata, co zresztą generuje mnóstwo pytań, jeśli ktoś nie doczyta FAQ i zarzucają nam brak podanej daty. ;) Ale wolimy poczekać, jeśli to ma zagwarantować nam lepsze teksty. Śledzimy często inne inicjatywy, gdzie termin jest sztywny, mnóstwo autorów się przyznaje, że planowało, że chciało, ale ostatecznie coś stanęło na drodze
@Fantazmaty: Dzięki za objaśnienie :)

zarzucają nam brak podanej daty.

"zarzucają"? Cóż ludzie są... jacy są :)

mnóstwo autorów się przyznaje, że planowało, że chciało, ale ostatecznie coś stanęło na drodze

Ja właśnie ostatnio rozminąłem się z jednym naborem - zwyczajnie nie wyrobiłem się w terminie.
Krótkich form nigdzie jeszcze nie wydawałem, więc może będę miał okazję zadebiutować u was, nie przegapcie szansy ( ͡ ͜ʖ ͡
"zarzucają"? Cóż ludzie są... jacy są :)

@Majku_: po prawie 6 latach działalności czasami myślimy już, że niczym nie zostaniemy zaskoczeni, po czym udowadnia się nam, że byliśmy w błędzie. Wykop ma w tym całkiem spory udział. ()