Aktywne Wpisy
Averte +147
najlepsze chipsy jakie stworzono. Gdybym musiał jeść już tylko jeden smak do śmierci, byłby to właśnie te. Inne nie mają podjazdu do tych. Kto nie próbował, powinien czym prędzej. Ideał
#takaprawda #przemyslenia #chipsy
#takaprawda #przemyslenia #chipsy
AlwaysAbroad +1372
Lol najdziwniejsze co dziś widziałem. Jakaś baba zatarasowała ulicę swoim autem i spowodowała blokadę ruchu, bo jej pimpuś musiał wyjść XD Krzyczała, że nic jej nie zrobią, bo pracuje w służbach mundurowych XD Nie wiem kto jej dal #prawojazdy #logikarozowychpaskow
Jak ktoś też tam pracuje to gratuluje współpracowników. Zadzwonilem na #policja ale zero reakcji. Taka #polska #motoryzacja
#warszawa
Jak ktoś też tam pracuje to gratuluje współpracowników. Zadzwonilem na #policja ale zero reakcji. Taka #polska #motoryzacja
#warszawa
Mircy i Mirabelki, dziś ma premierę nasza 16. antologia, będąca zarazem trzecim tomem serii "Fantazmaty". Tym razem "tylko" 6 opowiadań, ale aż na 300 stronach. Przekrój gatunkowy bardzo różnorodny, a wszystko profesjonalnie przygotowane i opracowane.
Jak zawsze wołamy osoby, które wykopywały nasze poprzednie znaleziska o premierach.
https://wykop.pl/link/7076159/fantazmaty-3-do-pobrania-za-darmo-najnowsza-antologia-od-fantazmatow
Kurde, muszę sobie wbić do głowy i w kalendarz, by nie przegapić najbliższego naboru i coś naskrobać (-‸ლ)
Ale skoro tak, to dobrze, w ciągu najbliższych tygodni spróbuję wam coś podrzucić (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
"zarzucają"? Cóż ludzie są... jacy są :)
Ja właśnie ostatnio rozminąłem się z jednym naborem - zwyczajnie nie wyrobiłem się w terminie.
Krótkich form nigdzie jeszcze nie wydawałem, więc może będę miał okazję zadebiutować u was, nie przegapcie szansy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■
@Majku_: po prawie 6 latach działalności czasami myślimy już, że niczym nie zostaniemy zaskoczeni, po czym udowadnia się nam, że byliśmy w błędzie. Wykop ma w tym całkiem spory udział. (。◕‿‿◕。)