Aktywne Wpisy

Gabewu +235
Zgubiłem portfel.
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3
Następnego ranka, będąc jeszcze pod lekkim wpływem za bardzo się tym nie przejąłem, czekałem na rozwój sytuacji. Godzina 16.00, podjeżdża jegomość, z wyglądu typowy Mirek, w ręku mój portfel. Ucieszony biorę zgubę, pieniędzy w środku się nie spodziewałem, dokumenty są. Gość widzę spodziewa się jakiejś rekompensaty, a że nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy, wziąłem jego telefon i adres. Akurat mieszkał 2 ulice dalej, więc powiedziałem, że podjadę za 2-3

switcher20 +49

131 781 + 52 + 105 = 131 938
Weekendowe #!$%@? po pomorskich duktach.
W sobotę wybraliśmy się ze @ZgnilaZielonka zażyć nieco wiatru w ryje i podelektować pogodą chmurną i nieco rześką, jak przystało na pomorskie zadupia i te miejsca które zadupiami są w nieco mniejszym stopniu. Weszła całkiem przyzwoita seteczka :)
W niedzielę (znaczy się dziś nieco wcześniej niż teraz) pojechałem solo wyzbierać nieco kwadratów wokół Koszalina, tułając się po lokalnych autystycznych autostradach, które z jakiegoś powodu były mniejszymi lub większymi #!$%@?.
#rowerowyrownik #mordimernaszosie #100km
Skrypt | Statystyki