Aktywne Wpisy

jmuhha +21
Ktoś mi wytłumaczy skąd ludzie zarabiający <5 k stać na budowę domu w powiatowym? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000018373
Pobierz
lifapek +227
źródło: temp_file948856678473861860
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018373
Pobierz
źródło: temp_file948856678473861860
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Do tej pory obejrzałem 6 z 25 odcinków, ale widać że to anime będzie złożone z paru kilkuodcinkowych epizodów. Czy jest straszne? Nie! W każdym odcinku bez przerwy się dzieje coś nadprzyrodzonego, niemal od razu po każdym egzorcyzmie. Brak jest mądrego reżyserowania i muzyki które naprawdę mogłyby dać ciarki i zbudować klimat i napięcie. Najciekawsza muzyka jest w openingu który oprócz niej zawiera abstrakcyjne rozmyte kolorowe plamy (zabrakło jenów na ciekawą animację?). Logo anime obiecuje horror gore i na obietnicach się kończy. Mamy za to kobiecą perspektywę i bohaterkę rumieniącą się na myśl, że mogła się zakochać w "Naru" (tak, autorką była kobieta). Niestety kreska anime nie uwydatnia tego że Naru w pierwowzorze był prawdopodobnie bishounenem.
Czy polecam? Chyba nie, na jakieś zaskoczenie specjalnie nie liczę. To kolejny średniak z lat 2005-2010 który mnie skusił starą kreską. Być może zawiśnie w moim On-holdzie obok Shakugan no Shana i Kaze no stigma.
#anime #animedyskusja