Jakieś 75 % kobiet miało swoją inicjację seksualną do 15 roku życia. Do 20 roku życia to już ponad 90 %. Natomiast w wieku 25 lat s--s za sobą miało 99 %, a nie miały tylko kobiety z bardzo poważnymi wadami (kaleki, zespół downa, zanik mięśni, silne zaburzenia autystyczne itd.).
I dalej sobie powtarzajcie, że mężczyźni tylko myślą o seksie xD. Ja ani nie ruchałem ani mnie nie ciągnie, żeby iść na diwę. Dziewczyna w wieku 15 lat, 90 % wolnego czasu spędza na myśleniu jak się bardziej podobać pięć lat starszemu Oskarkowi, aby była dla niego lepszym obiektem seksualnym. Wszystkie kompleksy kobiet bazują na tym, że nie są wystarczająco atrakcyjne dla chada / oskarka.
Nie chcę nawet pisać ilu jest prawiczków, bo każdy kto ma odrobinę rozumu wie jak to wygląda. Mała część chadów kopuluje praktycznie z większością kobiet i takie są fakty. Kobietiom nie zależy na romantyźmie, budowaniu więzi, trwałej rodzinie. Kobieta fantazjuje o tym, żeby wziął ją od tyłu chad i ewentualnie zapłodnił.
@rysiekryszard: sIedzisz w szkole, patrzysz na te koleżanki co mają 15 lat i ręką w kieszeni mietolisz myśląc jak to 3 na 4 z nich się ruchają? Skup się lepiej na tym co nauczyciel mowi
@rysiekryszard: nie wiem ile masz lat, ale jak cie w ogóle nie ciagnie do seksu i kobiet to lepiej sobie teścia zbadaj. może też być tak że jeszcze nikt w tobie tego nie rozbudzil(u mnie tak bylo, tez pozno prawictwo stracilem i dopiero pierwsza partnerka spowodowała że jakoś te procesy się u mnie wzmocniły i rozbudziły)
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
I dalej sobie powtarzajcie, że mężczyźni tylko myślą o seksie xD. Ja ani nie ruchałem ani mnie nie ciągnie, żeby iść na diwę. Dziewczyna w wieku 15 lat, 90 % wolnego czasu spędza na myśleniu jak się bardziej podobać pięć lat starszemu Oskarkowi, aby była dla niego lepszym obiektem seksualnym. Wszystkie kompleksy kobiet bazują na tym, że nie są wystarczająco atrakcyjne dla chada / oskarka.
Nie chcę nawet pisać ilu jest prawiczków, bo każdy kto ma odrobinę rozumu wie jak to wygląda. Mała część chadów kopuluje praktycznie z większością kobiet i takie są fakty. Kobietiom nie zależy na romantyźmie, budowaniu więzi, trwałej rodzinie. Kobieta fantazjuje o tym, żeby wziął ją od tyłu chad i ewentualnie zapłodnił.
Takie są fakty.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #zwiazki #chad
@rysiekryszard: myślą, bo co im zostało
@rysiekryszard: źródło danych twoja fantazja?