Aktywne Wpisy
wygryw50k +207
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Xtreme2007 +230
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
Chyba już jestem stary i mam za mało enzymów trzustkowych bo od 16 nie mogę kurde strawić tego co zjadłem ale było tego w cholerę.
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #wielkanoc #swieta #katolicyzm #zdrowie #refluks #ibs
Ja mam #!$%@? stawy, kręgosłup i pewnie przepuklinę rozworu przełykowego od dźwigania (nie mam pewności, bo bałem się zrobić gastroskopię), to samo mówią moi kumple z silki, nabijamy się z frazy "sport to zdrowie).
Fakt, sport
Najgorszy.to okres żeby do tego dojść i tutaj już rzeczywiście może nie być łatwo
Ogólnie zastanawiam się jak to jest, bo mówią, że tylko tkanka tłuszczowa jest chorobotwórcza, a masa mięśniowa nie, ale ja obserwuje coś innego. Jak ważę prawie 90 kg przy wzroście 177 i są to w