Aktywne Wpisy
Linnior88 +206
#damskiprzegryw nikt mi nie powie że to w jakiej rodzinie kto się wychował nie ma znaczenia
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
PanNieznanypl +36
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
@Xtreme2007: Dokładnie to samo można powiedzieć o prawackich dziennikarzach. Różnica jest taka, że ci z prawej strony produkują fejki na porządku dziennym i zwyczajnie wszyscy się do tego przyzwyczaili.
@Xtreme2007: kogo?
@Xtreme2007: Nihil novi sub sole
@RzeczowyKomentator: przecież k---a lewaki udostępniając ten materiał ze swoim nieadekwatnym do zawartości materiału sami produkowali fejki jeszcze pare godzin temu.
A teraz idz umyj podłoge bo się zesrałeś.
@ArmaturaGramatura: jaka redakcja zrobiła o tej zarzutce artykuł?
@Xtreme2007: a ty weryfikujesz wszystko co usłyszysz w kanale stanowskiego?
Jeszcze ten jego tekst o sprawdzaniu daty nagrania. Metadane można po prostu podmienić, ale on by to sprawdził - tylko, że nie wiadomo po co.
@Xtreme2007: przecież jedynymi zmanipulowanymi osobami jesteś ty i reszta plusujących twój wysryw xD Absolutnie żadna redakcja w Polsce tego nie łyknęła, nawet info o tym nie opublikowali. 3 dziennikarzy (słownie: trzech) opublikowało twita przeciwko stanowskiemu. Do tego jeszcze Lis, Giertych jakaś prokurator i k---a