Aktywne Wpisy
jutronaobiadznowuryz +150
Nagotowałam dzisiaj ziemniaków dla owiec, a potem z bebe the jagniątkiem pojechałam do weterynarza.
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
alljanuszx +27
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #bekazfeministek #wielkanoc #heheszki #humorobrazkowy
@tomo1111: pojadby
@jaszczurki: kiedy to napisała? wczoraj?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@paczelok: hora curka
@Nie_RabarbaR: Zarodek kurczaka ma prawa i cierpi, a zarodek człowieka to tylko zlep komórek i można skrobać do woli, czego nie rozumiesz, faszysto?
Chodzi o warunki życia kur, które te jajka znoszą, a nie same jajka, półgłówki
Tylko że ja chce jeść mięso i to moja dobrowolna decyzja, więc o czym ty #!$%@?? xD
A kury samoświadomości nie mają, pokaż dowód, bo według moich źródeł jej nie mają.
@SuperTimor435: Jakie warunki? To zależy od kogo je kupujesz.
@jaszczurki: mam już tak mózg zlasowany od wykopu, że przez chwilę myślałem, że zaczęła zaimki kurom wymyślać