Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +37
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Co lepsze, każda dziewczyna mówi o tym jak wkurzają ją faceci, którzy im usługują i próbują robić wszystko żeby im było dobrze. Otwarcie się przyznają do wykorzystywania takich ludzi na hajs i przysługi (podwózki itd, mojej dziewczynie przychodzili sprzątać mieszkanie, buty pucować, śniadanie przywozili do pracy xD). Zdrajcy męskości czyli "feminiści" z miejsca trafiają do friendzone.
#konfederacja #rozowepaski
@wAr1948: Nasiąkają poglądami, przecież Janusz o tym mówil( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wAr1948: nikt nie daje o to #!$%@? oprócz przegrywów z tagu #przegryw. Naprawdę w necie większość ma #!$%@? czy masz żonę, dziewycznę czy nawet chłopaka. Praktycznie to kuce się o to #!$%@?ą i używają tego jako argumentu xD
@memifazi: Z tego co się orientuję są zajebiste.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kryspin013: Pewnie dlatego Biedroń publicznie nawołuje do "bojkotowania" chodzenia do łóżka z wyborcami Konfederacji xD
@wAr1948: przeciez kobieta zwiazałaby sie z aktywnym faszystą jakby był chadem XD
@wAr1948: Myślisz, że tu będę biedronia bronił czy co?
Ale tak czysto logicznie to twój koment nie spina się z twoim wpisem. Raz uderzasz, że dziewczyny wolną neuropków od k0nfiarzy -> a więc k0nfiarze nie mają dziewczyn. Później natomiast lecisz z argumentacją, że biedroń zwraca się do dziweczyn k0nfiarzy. To się zastanów w końcu.
@wAr1948:
@placus27: "Mówiła" słowo klucz
@czarnobialyblog: czyli zawracałeś tym paniom dupę i zaczynałeś im spamować korwinem? Jezu, ale to musiało mrozić.
kobiety to nie jest jeden organizm, tylko zbiór jednostek, z których każda wybiera, co jest dla niej ważne. i tak, taka bez własnych poglądów będzie miała pewnie faktycznie gdzieś, czy typ głosuje na konfederację, natomiast inna trochę bardziej ogarnięta, jednak od razu zakuma, że ma do czynienia z debilem.