Szczerze to Ukraińcy mnie trochę denerwują, są w sumie takimi polaczkami z lat 90tych, czyli głównie patusy, wieśniaki i słabo wykształcone osoby. Do tego duża korupcja i cwaniactwo. Ale po ostatnim bólu dupska p0lek, zacząłem coraz przychylniej patrzeć na naszych braci Ukraińców. Niech sobie żyją u nas i wspierają nasze PKB, a my wysyłajmy im broń do bronienia się przed kacapskimi śmierdzielami.
WSPIERASZ UKRAIŃCÓW I JESTEŚ ZA TYM, BY U NAS ZOSTALI = PLUSUJESZ
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Dużo poznałem dziewczyn ze Wschodu (Ukraina, Białoruś i Rosja) i oprócz jednej Białorusinki, która myślała, że jest bardziej "zachodnia" niż mieszkańcy Europy Zachodniej i ogólnie była wredna i głupia, to nie mam złych odczuć co do tych dziewczyn. Co nie znaczy, że na pewno i wśród nich zdarzają się wredne i roszczeniowe.
PS Nawet te oferujące usługi erotyczne bardzo spoko, miłe, wesołe, zadbane. Oby też zawsze zdrowe.
@mysliciel-z-internetu: dla samego bulu tyłka polskiego kato-prawactwa byłoby warto. No i Żydówki to też ładniejsze niż słowianki. Tylko prawdopodobnie i tak źle byśmy na tym wyszli.
@mysliciel-z-internetu: śmiechłem, przydali by się do robienia biznesów i do pożyczania kasy, kiedyś Polacy mieli rozmach i zakładali miasta biznesowe, a Żydzi polskiego pochodzenia inwestowali kasę. A teraz mizeria.
@zielonzielon: dziwne bzykałem żydówkę z tel Aviv i była w porządku, miałem w życiu m klientów z Izraela, i zdecydowanie lepiej mi się robiło biznesy z nimi niż z wieloma Polakami, są słowni i dotrzymują umów, zupełnie inny mental do prowadzenia biznesu. Ogólnie to Polacy w Londynie i Anders nie znali się na polityce, Anders obraził się na Polaków pochodzenia żydowskiego za to że buchneli mu część sprzętu wojskowego i poszli
@zielonzielon: poziom trollingu? Łódź założył jaśnie wielmożny Rajmund Rębieliński, Staszic ( ten od konstytucji 3 maja) , no kościoł. Rajmund Rębieliński w swoim majątku żeby tereny się rozwijały osiedlił 10 tys Żydów, a nazwisko Shreibrer kojarzysz, bylacto rodzina pochodzenia żydowskiego która zainwestowała w Łodzi. Zresztą obecnie tym z, tym nazwiskiem był marszałkiem województwa łódzkiego, a teraz jest chyba w PiS. A to że bzykałem się z żydówka, z hiszpanka, Turczynką też
@solo_living_yolo chyba miałeś na myśli Scheiblera i on nie był pochodzenia żydowskiego, tylko niemieckiego. Co do marszałka, to on nie ma nic wspólnego z Łodzią. Pochodzi z Bydgoszczy.
@Sebula1411: czyli to zbieżność nazwisk, jeżeli chodzi o fabrykantów to byli to niemieccy Żydzi którzy przyjechali do Polski tak dokładnie to z terenów Austrii.
Tak wygląda Boss który nie zapomniał o wykopkach, @Bezi77 umawiamy się że każde 10 plusów pod tym wpisem = 1 kodzik dla wykopków, wchodzi Pan w to? ( ͡°͜ʖ͡°) #famemma
WSPIERASZ UKRAIŃCÓW I JESTEŚ ZA TYM, BY U NAS ZOSTALI = PLUSUJESZ
POLAK UKRAINIEC DWA BRATANKI!
#ukraina #przegryw #polska #logikarozowychpaskow #wojna #p0lka
PS Nawet te oferujące usługi erotyczne bardzo spoko, miłe, wesołe, zadbane. Oby też zawsze zdrowe.
@Krazownik: Nie bo elity byłby mądrzejsze.
@mysliciel-z-internetu: Broń Boże. Tylko nie żydzi z Izraela. Już wolałbym Ruskich albo ksenomorfów z Obcego.
I mówię to jako osoba pochodzenia żydowskiego, angażująca się w różne inicjatywy i stowarzyszenia żydowskie.