Aktywne Wpisy
jakuba94 +131
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +46
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Dzisiaj ostatni dzień promki -15% na żelki Gusto
Kodzik WIELKANOC15 można wrzucić już w koszyku (✌ ゚ ∀ ゚)
Śmieszne hehe żelki jajka za darmoszkę za zamówienie powyżej 100 złotych ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Żelki Gusto pl najlepsza firma z żelkami jak pisać teksty SEO smaczne żelki i owocowe żelki też
#gusto #heheszki #australia
@braszok:
@getresh: Synonim Gusto żelki, żelki owocowe, najlepsze żelki opus magnum
@braszok Było starane, ale jednak takie teksty, nasycone słowami kluczowymi potrafi tylko człowiek napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
żelki Gusto, gdzie kupić żelki Gusto. Jakie żelki na niedzielę niehandlową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żelki Gusto są wspaniałym wyborem dla tych, którzy chcą się poczęstować czymś słodkim, ale jednocześnie dbać o swoje zdrowie i dietę. Ich naturalne składniki, takie jak soki owocowe i roślinne, sprawiają, że są one idealnym przysmakiem dla dzieci i dorosłych.
Co więcej, Żelki Gusto oferują wiele różnych smaków, w tym truskawkowy, malinowy, cytrynowy, pomarańczowy i wiele innych. Każdy smak jest wyjątkowy i zadowoli nawet najbardziej wymagające
@Lapidarny: przegioles, co?