Wpis z mikrobloga

@HeavyMagicMissle: się przejmujesz jakimiś z-----i xD niektórzy musieli pójść do pracy fizycznej zaraz po szkole i studiować zaocznie, bo ich rodziców nie było stać na studia dzienne. Niektórzy po kilku latach robienia u Janusza mogli stwierdzić, że robota fizyczna nie dla nich i chcą się jednak kształcić. Szczerze to wolałbym typa co robił wcześniej po magazynach niż synka świeżo po studbazie bez doświadczenia. Ponieważ wiem, że ten pierwszy będzie szanował
  • Odpowiedz
ich rodziców nie było stać na studia dzienne

@Polnischefuhrer: Boże... Jak nie jesteś z kompletnego zadupia to jedyny koszt studiów dziennych to 70 zł na ulgowy bilet miesięczny.
Faktycznie niebotoczne sumy.
No chyba, że nie chciało ci się dziennie dojeżdżać po 1.5h w jedną stronę, ale to już twój wybór.
  • Odpowiedz
@HeavyMagicMissle: po co studiować dziennie jeżeli wykluczasz się z życia studenckiego? O ile nie jest to kierunek typu medycyna to jest to kompletnie bez sensu, bo równie dobrze możesz studiować zaocznie, w papierach nigdzie nie masz napisane w jakim trybie studiowałeś.
  • Odpowiedz
@HeavyMagicMissle:

z kolei chad w biurze za najniższą przerucha połowę kobiecej zmiany.

Czad to może być nawet bezdomnym ćpunem, a i tak będzie ruchał. Ciekawe czy chłop 170cm 4/10 będzie ruchał w tym samym biurze. Za 20k to bym mógł nawet czyścić szamba.
  • Odpowiedz
  • 1
@HeavyMagicMissle kłamstwo w CV to najlepsza rzecz jaką zrobiłem jakieś 15 lat temu ever. w------i mnie dyscyplinarnie ze stanowiska dorady klienta ( długa historia 0 mojej winy), w CV wpisałem że byłem dyrektorem regionu i w------e. robotę znalazłem w 2 tygodnie, obecnie śmieje się z programistów 15k
  • Odpowiedz