Aktywne Wpisy

Aokx +109

ZenujacaDoomerka +13
Też tak często macie, że pojawiają wam się w głowie samoistnie myśli typu "rozbije głowę o sciane" albo wizualizacje nw wbijania sobie noży w nogi? Czy to tylko ja jestem dziwna
#gownowpis
#gownowpis
o miałem tak na swoim pierwszym leku. na żadnym innym już nie wróciło jak się zepsuło, a brałem z 10
została apatia, przypływu energii i chęci do życia jaki miałem przez pierwsze paru miesięcy już nigdy nie doświadczyłem niezależnie od leku / kombinacji leków i dawek. tylko apatii
mi paro i esci tak samo działały w kwestii skuteczności. po paro większa impotencja u mnie
Nie tyle wbrew, co ktoś ci niezbyt dokładnie powiedział. Z jakichś badań czytałem, że około 50% pacjentów przyjmujących antydepresanty oparte na wychwycie zwrotnym serotoniny powodują dysfunkcje seksualne; mój szaman z doświadczenia też mówił mi, że jakaś połowa.
Nevermind. Paroksetyna to ta sama grupa, co escytalopram, też SSRI. Szaman ci doradził, aby po pół roku zmieniać? Według mojego to jest okres,
ogólnie nadal jakoś 'działał' i po paroksetynie, ale bardzo trudno mi było dojśći libido zmniejszone miałem z 5-6 krotnie. po esci też miałem mniejsze, ale nie aż tak. ogólnie jak nie miałeś problemów po esci to może i po paro nie będzie źle u Ciebie, one w zasadzie mają prawie taki sam mechanizm działania.
od leków to żaden problem dla mnie bo co mi po tym ze bym nie był impotentem