Wpis z mikrobloga

Wyobrażam sobie sytuacje jak FAS ogląda teraz MarioKWS. Siedzi klasycznie zgarbiony na kanapie z Nikolką i nagle takie bum!

Nikolka podskakuje wystraszona i pyta grubasa co się stało.

A tu się okazuje, że FAS uderzył pięścią w stół ze złości, bo ktoś śmie dzięki jego pomocy zarabiać kasę i się tym nawet nie podzielić. I jeszcze te datki z Glovo, jakim prawem?

„Daniel co Ty robisz?!” - spytała podirytowana Nikola

„Dostają żarcie i wódę z Glovo. Nie? Ja im tu pomagam, a oni co? Oszukali mnie, mieliśmy robić to wspólnie. Grrrrrrr” - zawarczał Daniel wycierając oślinione rękawem z bluzy Oktagon

„No i dobrze, niech dostają, na mnie ciagle leci hejt, wszyscy mi cisną, że to ja ich wykorzystuje, że kasę biorę z ich donejtów, No i dobrze niech tak myślą. Oni i tak nic nie wiedzą” - mówił ciągiem

„To może zrób też normalnego strima, zaproś kogoś, panią Gosię posadź. Ja pośpie…”

„Nie! Dość grrrrr…nikt nie będzie śpiewał. Nie widzisz, że i tak jadą po Tobie za Twoje śpiewy?” - przerwał FAS Nikoli

„Jezu nie krzycz tak, chcesz? To proszę bardzo rób sobie te patusiarskie strimy sam. I dobrze, nie chcesz, żebym śpiewała i tańczyła na stronach?! To nie będę!” - wydarła się Nikola po czym wstała i udała się do kuchni

Nagle u progu drzwi pojawiła się Goha, zatrzymując Nikole wzrokiem

#danielmagical
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach