Aktywne Wpisy

Dewator96 +130
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +431
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Nikolka podskakuje wystraszona i pyta grubasa co się stało.
A tu się okazuje, że FAS uderzył pięścią w stół ze złości, bo ktoś śmie dzięki jego pomocy zarabiać kasę i się tym nawet nie podzielić. I jeszcze te datki z Glovo, jakim prawem?
„Daniel co Ty robisz?!” - spytała podirytowana Nikola
„Dostają żarcie i wódę z Glovo. Nie? Ja im tu pomagam, a oni co? Oszukali mnie, mieliśmy robić to wspólnie. Grrrrrrr” - zawarczał Daniel wycierając oślinione rękawem z bluzy Oktagon
„No i dobrze, niech dostają, na mnie ciagle leci hejt, wszyscy mi cisną, że to ja ich wykorzystuje, że kasę biorę z ich donejtów, No i dobrze niech tak myślą. Oni i tak nic nie wiedzą” - mówił ciągiem
„To może zrób też normalnego strima, zaproś kogoś, panią Gosię posadź. Ja pośpie…”
„Nie! Dość grrrrr…nikt nie będzie śpiewał. Nie widzisz, że i tak jadą po Tobie za Twoje śpiewy?” - przerwał FAS Nikoli
„Jezu nie krzycz tak, chcesz? To proszę bardzo rób sobie te patusiarskie strimy sam. I dobrze, nie chcesz, żebym śpiewała i tańczyła na stronach?! To nie będę!” - wydarła się Nikola po czym wstała i udała się do kuchni
Nagle u progu drzwi pojawiła się Goha, zatrzymując Nikole wzrokiem
#danielmagical