Aktywne Wpisy

chalwaklb +97
Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘ‿ʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
źródło: IMG_20250328
Pobierz
Kopytnik_1 +35
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #samotnosc #p0lka #takaprawda
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
źródło: 1000003425
Pobierz

#streetwear #modameska
Komentarz usunięty przez autora
Z takich calych w jednym kolorze to najbardziej mi leza Iron Heart 11oz: https://www.ironheart.co.uk/tops/iht-1600-blk.html
Sa ciezkie i ladnie sie ukladaja na ciele, bardzo mile w dotyku, super sie je nosi
Askety sa sporo tansze, nadal lepsze niz to co w sieciowkach (odczuwalnie lepsze), ale jakbym mnie budzet ograniczal i
Sam miałem UNIQLO, z tych marek, w ktorych on chodzi i mogę polecić.
źródło: Screenshot_20230331-123231_Instagram
Pobierz