Wpis z mikrobloga

Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna ()

#bmw #m5 #carboners #samochody #motoryzacja
chalwaklb - Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfi...

źródło: IMG_20250328

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu ale ci pękła doopa toyociarzu. Żeby chłopa wyzywać tylko dlatego, że kupił furę twoich marzeń? Ogarnij się. Na szczęście widziałem co napisałeś, ale łaskawy autor usunął twoje wypociny na pół strony zanim moderator to zrobił.

Założę się, że jeszcze pracujesz dla @chalwaklb i dlatego cię to zapiekło. Trochę pokory, najpierw dorobisz się toyoty potem kupisz bmw/mercedesa/audi

Najczęściej jestem na Silesia Ring, bo mam najbliżej, ale bardzo lubię też tor w Poznaniu
  • Odpowiedz
@chalwaklb: chciałem pogratulować bo fajna sprawa, ale jakość zdjęcia jest tak słaba i przeruchana przez algorytmy że od razu wiadomo że nie jesteś autorem zdjęcia. Nawet najtańszy telefon za parę stów nie robi tak słabych zdjęć.
  • Odpowiedz
  • 1
@r5678: to prawda - jakość zdjęcia jest słaba, bo korzystam z telefonu Poco, nie potrzebuję IPhonów - wolę zainwestować w wydech Akrapovicia ()
  • Odpowiedz
  • 2
@Essapierds2007: dziękuję mireczku! Wiedziałem, że tym postem przyciągnę również nieprzychylne opinie, mimo że nikomu pieniędzy nie ukradłem tylko zarobiłem sam. Powyższa M5 to było moje marzenie od dawna, a że rzadko się czymś chwalę to sobie wrzuciłem. Jak masz ochotę to możemy uderzyć razem na tor - umiejętności ćwiczę, ale jeszcze pozostało dużo do nauki. Oczywiście ja wszystko opłacę - dogadajmy szczegóły na priv.
  • Odpowiedz