@Erlein: nie wiem kto to finansuje. Na tv w zdrofitach leci reklama zachecajaca do jakiejs strony przeliczajacej ile kosztuja twoje (kobiety ofc) prace domowe. Przeciez to nakłanie wylacznie do rozwodow i alimenciarstwa
@Erlein: Ale mnie rozwala to jęczenie o gotowaniu i sprzątaniu. Niech babsko idzie wyciąć, pociąć, przewieźć i przygotować drzewa. Niech naprawi dach, cokolwiek wokół domu niech zrobi xD W środku z resztą też oprócz tego mitycznego sprzątania xD
@Erlein: U mnie na zaocznych nie ma takich kwiatków. Czy to dlatego że trzeba pracować a nie tatuś gnoi patriarchatem wysyłając pieniążki na utrzymanie? Nie wiem, ale się domyślam
Ale mnie rozwala to jęczenie o gotowaniu i sprzątaniu. Niech babsko idzie wyciąć, pociąć, przewieźć i przygotować drzewa. Niech naprawi dach, cokolwiek wokół domu niech zrobi xD W środku z resztą też oprócz tego mitycznego sprzątania xD
@Saeglopur: Nie wiem czy my żyjemy w bańce, bo mam podobne zadanie ale staram się myśleć nieco szerzej i czy w takiej Polsce B nie ma ruskich naleciałości, że chłop to w fabryce
@Saeglopur: Nie wiem czy my żyjemy w bańce, bo mam podobne zadanie ale staram się myśleć nieco szerzej i czy w takiej Polsce B nie ma ruskich naleciałości, że chłop to w fabryce