Aktywne Wpisy

deiceberg +13
devopsiak +94
Mój kumpel magazynier: iphone, czapka lagerferda, buty balanciagi, bluza hugo bossa
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza

Przypomnę wywiady przed i po meczu ze Słowacją, gdy siwy bajerant mówił kiedy są groźni i właśnie w tych akcjach strzelili nam bramki.
Po prostu nasi nie stosują się do taktyki nakreślanej przez selekcjonerów.
@Sierzant_Cruchot: w tym rzecz i Lewy to potwierdził
@Vanlid: *pierożki bezglutenowe
@Sierzant_Cruchot: Wykop i 90% populacji w pigułce XD
@Sierzant_Cruchot: Tak, a jakby strzelili te 3 gole z Argentyną po rzutach wolnych ćwiczonych na treningu, jak chciał Michniewicz, to byliby mistrzami świata xD
@Sierzant_Cruchot: nie no do taktyki Czesia się stosowali xD
Każdy wie że Vinicius biegnie lewym skrzydłem ale mało kto wie i umie go zatrzymać.
Nie bronie naszych patałachów ale bez przesady.
https://wykop.pl/wpis/69341799/mecz-reprezentacja-w-nawiazaniu-do-odprawy-przedme
myslę ze nieraz rozmawiał z upośledzonymi kolegami, ale jak ktoś nie ogarnia repry albo sra w gacie to nic nie pomoże
czlowieku, nie kompromituj się
@Pangia: Wiesz co, ja jestem zdania, że Lewy jest strasznie niedoceniany. Widać jak pokazuje kolegom z drużyny gdzie zagrać, jak się ustawić czy uspokoić nerwy (wczoraj ładnie to pokazała kamera jak po strzale/podaniu na ślepo Linettego Lewy pokazywał mu: "Karol - spokój").
Szkoda mi faceta, bo mimo frustracji, daje z siebie 110%. Jasne, nie trafia, ma słabsze