Aktywne Wpisy
Samolotek +58
pewnie włożę kij w mrowisko, bo to drażliwy temat (choroby/zaburzenia psychiczne), ale liczę, że wywiąże się z tego ciekawa dyskusja. naprawdę często natykam się w internecie (wykop, discordy, facebook, youtube, twitter) na poniższe zjawiska:
1. hipochondria w kwestii chorób psychicznych. non stop słyszę, że ktoś samodiagnozuje u siebie depresję, autyzm albo ADHD. nie neguję istnienia różnych zaburzeń funkcjonowania mózgu ani prawa do identyfikacji własnych problemów za pomocą google. jedyne co mnie dziwi
1. hipochondria w kwestii chorób psychicznych. non stop słyszę, że ktoś samodiagnozuje u siebie depresję, autyzm albo ADHD. nie neguję istnienia różnych zaburzeń funkcjonowania mózgu ani prawa do identyfikacji własnych problemów za pomocą google. jedyne co mnie dziwi
ZAKAPIOREK +2
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy macie jakieś problemy z wypróżnianiem w trakcie redukcji czy minicutów? Ja automatycznie dostaje zatawrdzenia... Najczęściej pomaga mi kawa z ekspresu (a i to pomaga w jakieś 5-10 minut), ale do takiej dostęp mam tylko w biurze i muszę sobie planować wypicie tej kawy... Jak sobie wy z tym radzicie?
truskawki, jeżyny, arbuz, pomarańcz, malina, mandarynka, agrest, wiśnia, jabłko, brzoskiwnia, nektarynka
- sranko gwarantowane ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) polecam jeść potreningowe, gdyż przed treningiem może cię przycisnąć nawet na siłowni na dwójkę, a wiadomo jak wyglądają kible na silowniach
Też tak miewałem jak zetnę węglę i tłuszcz, a podbiję białko (jak to często bywa przy redukowaniu). Trzeba jeść więcej błonnika (dobre są owoce typu malina, truskawa jak pisze mirek wyżej) i przede wszystkim bardzo dbać o nawodnienie.