Aktywne Wpisy

Nie_RabarbaR +86
Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czemu lewaki sobie utarły, że konfederacja jest partią anty-kobiecą? Co takiego w jej programie jest antykobiece, oprócz zakazu skrobanki?
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet

DobryMotyw +9
Czy macie jakieś problemy z wypróżnianiem w trakcie redukcji czy minicutów? Ja automatycznie dostaje zatawrdzenia... Najczęściej pomaga mi kawa z ekspresu (a i to pomaga w jakieś 5-10 minut), ale do takiej dostęp mam tylko w biurze i muszę sobie planować wypicie tej kawy... Jak sobie wy z tym radzicie?
truskawki, jeżyny, arbuz, pomarańcz, malina, mandarynka, agrest, wiśnia, jabłko, brzoskiwnia, nektarynka
- sranko gwarantowane ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) polecam jeść potreningowe, gdyż przed treningiem może cię przycisnąć nawet na siłowni na dwójkę, a wiadomo jak wyglądają kible na silowniach
Też tak miewałem jak zetnę węglę i tłuszcz, a podbiję białko (jak to często bywa przy redukowaniu). Trzeba jeść więcej błonnika (dobre są owoce typu malina, truskawa jak pisze mirek wyżej) i przede wszystkim bardzo dbać o nawodnienie.