Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +90
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

Ukiss +27
To efekt decyzji Rady Miasta, podjętej po sygnałach od mieszkańców i ekspertów, mającej poprawić bezpieczeństwo i zdrowie publiczne. Wcześniej nocna prohibicja dotyczyła jedynie Śródmieścia.
Władze podkreślają, że ograniczenie dostępności alkoholu to skuteczny sposób na zmniejszenie problemów z uzależnieniami, poprawę porządku publicznego oraz zdrowia mieszkańców.
Już wcześniejsze regulacje w Gdańsku przyniosły pozytywne efekty – mniej incydentów zgłaszanych przez policję i straż miejską oraz niższe spożycie alkoholu.
Zakaz
Władze podkreślają, że ograniczenie dostępności alkoholu to skuteczny sposób na zmniejszenie problemów z uzależnieniami, poprawę porządku publicznego oraz zdrowia mieszkańców.
Już wcześniejsze regulacje w Gdańsku przyniosły pozytywne efekty – mniej incydentów zgłaszanych przez policję i straż miejską oraz niższe spożycie alkoholu.
Zakaz
źródło: W całym Gdańsku od 1 września obowiązuje zakaz sprzedaży alkoholu w godzinach 2200 - 0600
Pobierz

https://bitcoinpl.org/polygon-z-nexon-lacza-sily-by-wprowadzic-blockchain-do-gier
#blockchain #gaming #gry #polygon #krypto #kryptowaluty
źródło: Maple-story-Polygon-740x492
Pobierz