Ja na jesień będę musiał kupić monitor i PCta dać na biurko i się zastanawiam jakie głośniki kupić i przedewszystkim jaki monitor ( ͡º͜ʖ͡º) A więc głośniki to chyba podstawa xD
@przeczki: słuchawek to używają dzieciaki mieszkające u mamusi, żeby rodzice nie słyszeli co oglądają/słuchają na komputerze, a nie dorośli ludzie u siebie.
@CzyWszystkoJestJuzZajete: z przewodnictwa kostnego jest słabej jakości dźwięk. Znajduje zastosowanie tylko w niektórych miejscach np. jakieś miejsce z dużym wiatrem gdzie nie możesz mieć zamkniętych słuchawki (pod wodą, skok z helikoptera itp).
@pedrovegas: każdy monitor jaki mam posiada wbudowane głośniki. Te głośniczki wolnostojące to taka sama wiocha jak kolorowe ledowe klawiaturki i myszki XD
@bocznica: jak już chcesz zabłysnąć i podać przykład Apple to dla rynku pro maja pro display xdr a poza tym Apple daje głośniki nawet do środka stacjonarek
@paczelok: No i? Nikt nie stara się zabłysnąć tylko śmiejemy się z wsioków z kolorymi klawiaturami, głośniczkami i myszkami. A, jeszcze koniecznie listwy led w koło biurka i na ścianach XDD
@bocznica: ale śmieszny wykopek - zajmuje się tym na co inni wydają pieniądze, ale wiesz ze z takimi zainteresowaniami lepiej jak byś inwestował czas w sklep ?
Także no zmień pracę, weź kredyt czy coś....
Ja na jesień będę musiał kupić monitor i PCta dać na biurko i się zastanawiam jakie głośniki kupić i przedewszystkim jaki monitor ( ͡º ͜ʖ͡º) A więc głośniki to chyba podstawa xD