Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Megasuper +56
źródło: temp_file1857237403232171416
Pobierz

no niby fajne, rozrywkowe kino, ale maniera świra w wykonaniu Gibsona, jest już po pewnym czasie męcząca.
fajni aktorzy, fajnie się oglądało, ale ultrafanem jakoś nie jestem. ;)
Natomiast:
Kiedy "niedługo"?
@worm_nimda: film jest w pre-produkcji, więc możliwe, że w przyszłym roku.
źródło: 5555
Pobierzźródło: ss
Pobierz@dos_badass: czy ja wiem... W pierwszej części Gibson zagrał genialnie świra, który ma wyjewane na to czy zginie czy nie (scena ze strzelcem w szkole - majstersztyk!), a potem mamy całkiem ciekawą przemianę. W drugiej części był już niemal OK (do momentu śmierci Riki van den Haas
Jesli ktoś lubi klimat lat 80 i te "cop shows" z tamtych lat to polecam z całego serca Miami Vice.
Poza tym, całkiem niezły był remake Lethal Weapon z Crawfordem w roli głównej, który moim zdaniem super
ot, taka małpka w cyrku, bijąca się po twarzy.
co btw było chyba w którejś części. xD