Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Skoro te "dowody" na JPII są tak mocne, skoro te materiały są niepodważalne to dlaczego komuniści nie użyli ich już wcześniej, żeby zdyskredytować i uderzyć w papieża?
Przecież już wtedy mogli go tym zniszczyć, mogli zniszczyć kościół. Dlaczego to się nie stało?
Dlaczego one wychodzą kilkanaście lat po jego śmierci i po tym jak został ogłoszony świętym?
Dlaczego na tych "teczkach" nie ma żadnego podpisu Karola Wojtyły???
Dlaczego nawet Urban naczelny komunistycznej propagandy nigdy słowem o tym nie wspomniał?
Ten materiał to jedno wielkie g---o dziennikarskie i faktycznie nie przedstawia ŻADNYCH dowodów.
#polityka #neuropa #bekazlewactwa #bekazpisu #afera #polska
Opluwanie autorytetów, którym zawdzięczamy wolność i jednocześnie wielbienie komunistów, ludzi za którymi stoją służby i zagraniczny kapitał. To się w żadnych normach nie mieści.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@kogi: nie wiem jak wtedy wygladal ipn i jaki byl do niego dostęp. Wiem jedno wtedy by mnie to jakoś nie interesowało i mial bym to gdzies, tak jak jakies 90%. W ostatnich latach dużo było artykułów i reportaży nie polskich stacji - zagranicznych, ro ktoś i u nas
"Każdego dnia wychodzą na światło dzienne przypadki nadużyć seksualnych, których dopuszczają się członkowie kleru katolickiego. Niestety, nie można już mówić o pojedynczych przypadkach, lecz raczej o zbiorowej zapaści moralnej. Wielu kapłanów i zakonników przyznało się do winy. Bez wątpienia owe tysiące przypadków odkrytych przez wymiar sprawiedliwości stanowią zaledwie wycinek prawdziwych liczb, wziąwszy pod uwagę, że hierarchia kościelna zdołała ukryć i zatuszować wielu zwyrodnialców"
Paul Joseph Goebbels
Dalej oglądaj TVN
@kogi: zanim mowil tvn juz to słyszałem i mówiły o tym fakty jak złagodzenie kary dla ksiedza pedofila jak to uczyniono w 1983.
Jest 50 na 50 ze wiedzial i tuszował na te chwile i sprawa do wyjaśnienia. Niech będzie wiadome raz na zawsze. Nie przekresli to jak wiele dobrego zrobil, bez wyjaśnienia zawsze będzie budziło to wątpliwości. Bez rzetelnego wyjaśnienia
@kogi: a za JP II to niby co stało? Przecież Watykan to też "zagranica" i zagraniczny kapitał.
@kogi:
Bo podkopując autorytet JPII, kompletnie nic by
@kogi: Rozumiesz taki koncept, jak zaszczucie, czy nie bardzo? Wiesz, że sąd specjalnie ukrył dane ofiary, by nie doszło do takiej sytuacji - a gnidy z pisu, przez cynk od Ziobry, i tak doprowadziły do śmierci tego chłopaka?