Panie i Panowie, dokładnie 17(!) lat temu, 5 marca 2006 r. nadejszła wiekopomna chwila, bowiem miejsce miała premierowa emisja pierwszego odcinka serialu RANCZO #ranczo #seriale #polska
@Narcyz_: fantastyczny klimat pierwszych sezonów, jako całość daje radę i każdy sezon ma swoje dobre momenty, chociaż najlepiej oglądało mi się do momentu zatrzymania Lucy.
@Narcyz_ pamiętam jak się śmiałem z ludzi co to oglądają bo myślałem że to jakiś głupi serial typu plebania xD dosłownie 3 lata temu ziomek mi to puścił i nocami oglądałem całe sezony xD
@Narcyz_ kurde to już było w czasach kiedy nie miałem telewizora (nie z wyboru po prostu nie miałem telewizjinzaxnej wiec tv się nie przydawał) a słyszałem ze to fajny serial od wielu ludzi. Jest gdzieś do obejrzenia legalnie?
@Narcyz_: POV: chodzisz do podbazy, niedziela wieczur, jutro do szkoły i humor tylko prawie popsuty, bo siedzisz z rodzicami w salonie i oglądacie razem premierowy odcinek Rancza (。◕‿‿◕。)
@yourgrandma Myślałem, że tylko ja tak miałem i mam (。◕‿‿◕。) Do dzisiaj czołówka siedzi w głowie a na Netflix oglądałem swego czasu kilka pierwszych sezonów. Serial przypomina mi czasy właśnie takiej młodości, jaką opisujesz ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Narcyz_: pierwsze sezony super, pierwszy wyjątkowy - taki budżetowy mocno, mogli skończyć po 4, bo w momencie jak Wilkowyje zostały praktycznie polityczną stolicą Polski to już trochę odklejka. Do tego zatrzymywanie Lucy przez całą wieś, po czym sezon później wyjechała i wszyscy tylko "no szkoda szkoda...co na obiad?"
@PozorVlak: ( ͡°͜ʖ͡°) Dla mnie również pitbull 2005-2008 od zawsze top of the top. Nigdzie w polskich serialach nie znalazłem takiego realizmu i ciężkiego klimatu. No jeszcze Glina Pasikowskiego też dobry. Uwielbiam oba! Rancza nigdy nie dałem rady oglądnąć chociaż całego odcinka. Takie przesłodzone gówno.
Rancza nigdy nie dałem rady oglądnąć chociaż całego odcinka.
Takie przesłodzone gówno.
@derigen90: jako fan mocnego kina powiem, że warto dać ranczo szansę, bo czasem dobry dowcip jest, taki sarkazm co pisoska siermiężna cenzura nie wyłapie
@Narcyz_: ja mam z tym serialem problem. Bo o ile to zderzenie światów - dynamicznej Lucy ze spokojną polską wsią rodziła fajne akcje, widać było że postacie się od siebie uczą, rozwijają. Naprawdę dobry pomysł na komedię obyczajową, to później staje się do porzygu cukierkowy.
Niestety w późniejszych sezonach wszyscy robili kariery, Wilkowyje stały się centrum swiata, gdzie rozgrywaly sie najwazniejsze wydarzenia. Serio, brakowalo mi tylko żeby pojawili sie Sithowie i
#ranczo #seriale #polska
ranczo i miodowe lata to mistrzostwo. Oglądam cały czas (。◕‿‿◕。)
@Narcyz_:
@ROCCO1: pitbull lepszy no ale jest za mocny dla większości odbiorców rancza
Dla mnie również pitbull 2005-2008 od zawsze top of the top.
Nigdzie w polskich serialach nie znalazłem takiego realizmu i ciężkiego klimatu.
No jeszcze Glina Pasikowskiego też dobry.
Uwielbiam oba!
Rancza nigdy nie dałem rady oglądnąć chociaż całego odcinka.
Takie przesłodzone gówno.
@derigen90: jako fan mocnego kina powiem, że warto dać ranczo szansę, bo czasem dobry dowcip jest, taki sarkazm co pisoska siermiężna cenzura nie wyłapie
Niestety w późniejszych sezonach wszyscy robili kariery, Wilkowyje stały się centrum swiata, gdzie rozgrywaly sie najwazniejsze wydarzenia. Serio, brakowalo mi tylko żeby pojawili sie Sithowie i