Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +44
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +24
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
Ostatnio zaczalem uczyc sie skryptow..
Obecnie probuje napisac skrypt ktory bedzie kopiowal bookmarki (zakladki) z chroma, usprawniloby to moją prace
Poki co wyglada najwazniejsza czesc wyglada tak:
@echo off
:start
echo Podaj numer uzytkownika p
set /p "LOGIN="
copy C:\Users\p%LOGIN%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Bookmarks.bak
pause
goto start
Problem w tym ze nie moge kopiowac plikow z appdaty.
Moge wchodzic do folderu uzytkownika, kopiowac z dokumentow itp. ale gdy chce skopiowac cos z appdaty, nie moze znalezc tej sciezki.
probowalem roznych sposobow, xcopy, robocopy, zmienialem nazwe na %appdata% probowalem przes %currentuser% ale za kazdym razem praktycznie ten sam blad.
Prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu, ucze sie kilka dni wiec prosze tez o wyrozumialosc
Pozdrawiam
#informatyka #it #skrypty #cmd #programowanie
copy C:\Users\p%LOGIN%\Documents
lub jakikolwiek inny podfolder (oprocz Appdaty) profilu uzytkownika to dziala i moge kopiowac z nich normalnie, dopiero gdy probuje przejsc do folderu appdaty, nie rozpoznaje sciezki.
Myslalem ze to przez to ze appdata jest ukrytym folderem ale zmiana na "widoczny" nic nie daje
Komentarz usunięty przez autora
oo cholera działa ^^ Co prawda na moim prywatnym kompie bo już po pracy ale faktycznie jak nie dam cudzysłowów to nie odnajduje a tak to chula
dziękuję Ci bardzo 3wolny!! ^^