Aktywne Wpisy
kamilek123 +567
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
yosemitesam +45
Szanowne przegrywy a także mężczyźni walczący o swoje prawa którzy nie dają sobie wciskać kitu podawanego przez feministki i lewactwo.
Od jakiegoś czasu rozpocząłem działania (głównie tu na Wykopie) mające na celu pokazywanie głupot które wypisują w Internecie feministki. Z racji że nie posiadam dużo wolnego czasu, skupiłem się tylko na dwóch osobach, zresztą doskonale znanych tagowi przegrywowemu. Aleksandra Herzyk i Patrycja Wieczorkiewicz. Tak, to te Panie które piszą książkę o incelach. Skutecznie przez kilka miesięcy punktowałem je tutaj, ukazując ich obłudę, zakłamanie, nienawiść do mężczyzn oraz działanie na naszą szkodę. Efekt? Zarówno Herzyk jak i Wieczorkiewicz już nie są tak wygadane, ich posty i relacje są głównie na inny temat. Pozwolę wspomnieć jeszcze że Wieczorkiewicz nie ma już profilu na FB a jej Twitter i Insta milczą. Czy to efekt moich działań? Nie wiem, ale najważniejsze że zaprzestała nam szkodzić. Co to oznacza dla facetów? Tyle, że presja ma sens i należy reagować na te bzdury. Ale nie groźbami czy wyzwiskami. Feministki należy punktować merytorycznie. W ten sposób ludzie zauważą że my mamy racje a one po prostu same się zaorają, lub braknie im argumentów XD Z mojej strony również wielkie wyrazy uznania dla @sildenafil który trafnie piszę o podobnych sprawach, np. dyskryminacji mężczyzn. Walczmy o swoje prawa, o swoją godność. Jeżeli znacie jakieś profile feministek które nam szkodzą, podajcie je tutaj. Powinniśmy wiedzieć kto nas nienawidzi, kto chce dla nas źle. A jak tylko mi na to czas pozwoli to będę tutaj pokazywał ich zakłamanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@herzyk_wieczorkiewicz zaraz pewnie napiszą że to wcale nie tak XD Nawet nie wysilajcie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #feminizm #przegryw #blackpill #p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #seks #pieklokobiet #pieklomezczyzn
@Miguelos: Z profilami Pati dzieją się jakieś rzeczy podejrzane i niezwykłe, jej konto na Insta zmieniło adres na https://www.instagram.com/cvcfrgxehjbxdhbc/
@Miguelos: Urojone problemy, walka z urojonymi problemami
@se_mallo to całkiem możliwe. Krypa wydaje w dużej mierze merytoryczne i sensowne książki. Pisanie o jakimś wąskim pojęciu istniejącym tylko na marginesie internetu, nie spełnia tych kryteriów.
To nie miało być wydane przez Krypę, tylko W.A.B, ale w zapowiedziach dalej nic nie ma.
https://www.mok.olsztyn.pl/wydarzenia/2021/10/cierpienia-mlodego-incela