Wpis z mikrobloga

Mirasy jestem po kontakcie z sekciarką z #mlm ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dotychczas nawiązałem kontakt przez messengera, wczoraj z nią rozmawiałem około 10 min. Teraz mamy mieć spotkanie na zoomie w sobotę jakoś po 20.
Dotychczasowe wpisy jeśli ktoś chce być na bieżąco:

przed rozmowa, opis sprawy
po rozmowie, co i jak i jaka to firma

Miraski dawajcie pomysły, co mówić na zoomie żeby jej zawiesić mózg xD Jeden pomysł już jest od @siemando aby jej powiedzieć żeby dała hajs na pakiet startowy, bo skoro to taki zajebisty biznes, to sie zwróci jak za pstryknieciem palca i oddam jej z dużym procentem te pieniądze xD

Wołam zainteresowanych z poprzednich wpisów:

@dos_badass
@Veeren
@virgola

W ogóle rozkminiam czy ją nie podpuścić żeby sie ze mna spotkała osobiście xD Mieszkam od niej daleko, ale ona na rozmowie na messengerze powiedziała, ze w sumie nie tak daleko xD Odległość to 10 godz drogi według googla. Także niech wbija do mnie na chatę, jak dla takiej bizneswoman to helikopterem pewnie w niecałą godzinkę czy pół ( ͡ ͜ʖ ͡)

#beczka #inwestycje #sebcel #gielda #finanse #piramidafinansowa #coaching
  • 24
  • Odpowiedz
@Menszykovsky: Daj sobie spokój. Z takimi to się nawet nie rozmawia tylko od razu urywa kontakt. Dwa albo trzy spotkania i możesz przejść na ich stronę i nawet do końca nie będziesz wiedział dlaczego. Do nich nie trafiają żadne racjonalne argumenty, nie przegadasz więc nie ma sensu się nawet produkować że skoro mają kasę to ich stać na drogie wyjazdy i zakupy. Moja najlepsza koleżanka mnie kiedyś próbowała zwerbować, to szybko
  • Odpowiedz