Aktywne Wpisy

capol2 +200
#meskiegranie To te słynne koncerty o których bilety sie tak wszyscy biją i je ciężko dostac??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

kyIiejenner +128
jakbym zobaczyla chlopa w takich skarpetkach to bym wyszla i nigdy nie wrocila

Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
@Mrrilb: Tylko ktoś oderwany od faktów może na serio na to liczyc. Te pomniki moga usunac tylko Rosjanie.
@killzone: nie powiedział nikt nigdy
@Mrrilb: a ja czekam, aż zaczne budować nowe, żeby trzask pękających dup był jeszcze większy
@gzymspiwniczny: Co kierwa? xD Gdzie niby na polskich ulicach masz tolerancję dla sowieckich flag? Wy już serio macie ostre odklejenie od rzeczywistości.
@Mrrilb: No dawaj, dokończ cwaniaku. Powiedz pełnym zdaniem co tam pod nosem mamrotałeś.
@szurszur: Dlaczego uważasz, że Ukraińcy nie mogą rozliczyć się z historią UPA? Mają już nowych bohaterów narodowych, więc Banderę i cały ten ruch antypolski (jak też antyrosyjski - nie zapominajmy o tym) mogą usunąć z przestrzeni publicznej.
Nie lubię skrajności
@mroznykasztan: To jest nierealne. Kraje nie porzucają jakiegos istotnego nurtu inaczej niż poprzez ich okupacje lub stopniowe wieloletnie przemiany (dziesieciolecia minimum). Poza tym nawet prorosyjski Janukowycz odmawiał jednostronnych przeprosin za UPA i nie usuwał pomników,