Wpis z mikrobloga

@affairz pisze, że u niego w Łodzi wszystkie oferty, które obserwuje są zarezerwowane, z zainteresowaniem, albo z negocjacjami w górę.

No ja wierzę, ok, ale klikałem sobie ostatnio na moją listę obserwowanych, żeby zadzwonili pośrednicy i praktycznie wszyscy oddzwonili, oferty były wolne, a ceny chyba wszystkie do negocjacji (przynajmniej żaden pośrednik nie wykluczył).

Wniosek jest tylko jeden: ceny spadną, ale nie w Łodzi XD

#nieruchomosci
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: To ostatnio czy po podwyżkach? Bo ostatnia podwyżka była we wrześniu, czyli prawie pół roku temu, a akurat IV kwartał przyniósł wzrost sprzedaży względem III kwartału.
  • Odpowiedz
  • 0
@bdg-bro: Tu może chodzić o to, że Łódź jest najtańszym miastem w Polsce, biorąc pod uwagę te większe.

Na otodom cena "premium" ofertowa to tak koło 11-12k, średnia cena za metr zwykłych kwadratów zaczyna się od 7.

Dla porównania w Warszawie 11-12k to są tańsze stany deweloperskie zwykłych kurników i to niekoniecznie blisko centrum.
  • Odpowiedz
Na otodom cena "premium" ofertowa to tak koło 11-12k

@mickpl: Średnia na całym portalu to może, ale w Warszawie to jest poniżej średniej, a we Wrocławiu, Krakowie, czy Gdańsku okolice średnie. To te 11-12k to było dla Ciebie to mityczne premium?
  • Odpowiedz