@SynMichaua: Czekały na 3000 Ukraińskich żołnierzy, którzy byli na szkoleniach na te sprzęty i w tym tygodniu wracają ze szkolenia, aby zasiąść za stery.
@SynMichaua: To nie jest Polska, bo u nas na liniach napowietrznych SN przy skrzyżowaniu z torami kolejowymi jest obostrzenie II stopnia, a na filmiku zachowanego obostrzenia nie widzę (chyba, że wzmocnione izolatory).
@SynMichaua ale to kozacko wygląda, a to tylko jeden skład. #!$%@?, nie jestem sobie w stanie wyobrazić ile od początku tej napaści jest już złomu na Ukrainie( licząc obie strony).
@SynMichaua To nie są nawet modele Abramsa, które trafią do Polski. Te na pociągu to słabsza i starsza wersja co można poznać po "biedzie" na górze wieży. Te którymi będą jeździć polscy żołnierze mają taki #!$%@? na wieży:
mój stary to rasista, nacjonalista, ksenofob, homofob, dewota i entuzjasta teorii spiskowych. a wasz? #mujstary #rodzice #starypijany (bo w sumie alkoholu też nadużywa) #pytanie #gownowpis
Rozkład jazdy jest znany.
#ukraina #wojna #rosja #usa #wojsko #czolgi
@Thorkill: o kurde, nigdy nie widziałem takiego, a widziałem ich sporo. Ale masz rację, tu zdjęcie z 2004 z Bagdadu.
@SynMichaua: zwłaszcza te żółte w camo na pustynię błędowską. XDD