Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +45
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Pytam z ciekawości, bo zaraz wszyscy będziemy żryć robaki więc jestem ciekaw jak się to sprawdziło na grupie testowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#jedzenie #mieso #nwo #bialko #robaki
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ale są chyba tj widziałem jakis filmik z produkcji z Mącznika młynarka.
jednak o ile producenci ni ukrywają pochodzenia to masz skład na opakowaniu i możesz sobie wybrać ;)
czy brokuł bez robaczka to nie brokuł, czy w malinach są robale - od strony wyobraźni to jednak przepaść niż jest to jak danie główne ;D wiec nie dziwie się że ludzie mają opory, też wybiorę coś bez białka z robali o ile będzie możliwość
no chyba, że się