Aktywne Wpisy

malutak9913 +1615
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +25
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

Niestety w środę rozłożyło mnie przeziębienie i słoneczne okno pogodowe przesiedziałem w domu a test FTP w przyszłym tygodniu odwołany :(
Na kanale YT nowy film, na którym sprawdzam czy minimalistyczne błotniki typu ass savery działają.
Przejeżdżam dwie te same trasy w białej koszulce i porównuję ilość błota na plecach.
Link w komentarzu, zapraszam do oglądania.
Wcześniej z montażem filmów pomagał kolega, ten film montowałem sam. Jeśli macie jakieś wskazówki to będę wdzięczny.
Zapraszam do śledzenia mojego tagu #gravelove o rowerowych przygodach.
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo
Skrypt | Statystyki
źródło: 20230213_115349
PobierzDzięki.
https://ass-savers.com/collections/detour-kollection/products/fendor-bendor-big-detour
kupowałem na allegro za 6 dych. Ten przedni z tej samej kolekcji wiadomo, nic nie daje ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli ktoś już ma tak wyżyłowany rower, że 100g utnie mu cenne sekundy w tour the france to niech policzy o ile cięższa ma koszulkę czy galoty po przejeździe przez pierwszą kałuże gdzie z błotnika woda normalnie sobie spłynie.
Już pomijam aerodynamikę
To już sam musisz podjąć decyzję czy warto. Ja jestem bardzo zadowolony i będzie używany.