Wpis z mikrobloga

Powiedziałem ostatnio różowej żeby zmieniła tabletki anty bo od x msc nie ma ochoty na seks i często robi to „żeby mi było dobrze” a nie ma w tym za wiele przyjemności jeśli ona nie czuje takiego pociągu jak ja. Napisała do gina, on jej wystawił receptę na inne, na co ona do mnie żebym ja płacił polowe za te tabletki bo w końcu seks tez uprawiamy razem a te nowe tabletki są 10zl droższe xddd pierwszy raz w życiu się z czymś takim spotykam, czy wy tez płacicie swoim różowym polowe kosztow antykoncepcji? A może płacicie całość? Nie wierze w to co usłyszałem xD

Dodam ze jesteśmy razem 1,5r.

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #seks #antykoncepcja
  • 58
  • Odpowiedz
Dobrze się zaczyna, nie ma co. Płacenia za anty nie komentuje, bo #!$%@? baitem.

@Chemical_Brother: niektórzy się obudzą przemieleni psychicznie koło 35 lat i wtedy widzą swoje marne życie w słabym związku
  • Odpowiedz
@damianooo8: jakbyś był tak przystojnym gościem jak ja to byś wiedział czemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BTW dzięki wszystkim za komentarze, najbardziej tym którzy ocenili mnie po jednym wpisie na mirko jako „wieśniaka”, „biedaka”, „toksyka”, „nygusa” itd xD Poza tym nie wiem czy wszyscy czytali cała konwersacje czy tylko główny wpis, ale pisałem ze nie chodzi o pieniądze tylko raczej o to czym to jest spowodowane,
  • Odpowiedz