Aktywne Wpisy
infj-t +11
sprawa wygląda tak. wczoraj robiłam wykopaliska na profilu niebieskiego i znalazłam jakieś zdjęcie sprzed 3 lat pod którym spamował komentarzami z jakąś laską że on jej a ona jego ( ͡º ͜ʖ͡º) w tej sytuacji zasugerowałam, że mógłby to usunąć już, no ale tego nie zrobił. strzeliłam lekkiego focha, ale rano przeprosiłam, no bo niby sprzed 3 lat... ok. pierwszy raz w moim życiu przeprosiłam faceta XD

powinien usunąć?
- tak 19.6% (290)
- jeszcze jak 21.2% (314)
- nie 59.2% (875)

piotr_forsa +72
Arkusze maturalne z matmy u mnie. Wystarczy polajkowac ten wpis, napisać komentarz o treści matura a arkusz wyślę na priv. #matura
Dodam ze jesteśmy razem 1,5r.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #seks #antykoncepcja
mieszkacie/żyjecie razem? Bo jak tak to
antykoncepcja jest dla was obojga, na dodatek ona ponosi konsekwencje jej brania (jak widać) żebyś ty sobie mógł bez gumy wkładać, więc jak dla mnie dorzucanie się do anty to uczciwy deal a ty jeszcze pretensje masz do niej xd
Stuknij się w czoło
Ruchać bez gumy to chcesz ale dorzucić parę zł dla wspólnego komfortu to już nie
Typowy facet
Żenada
A później marudzenie na tagach kurde mirki bo moja mi nie daje, co robić
Jak chcecie sobie prowadzić związek romantyczno-księgowy, to załóżcie sobie excela, w którym będziecie wpisywać wszystkie wydatki, i ten kto będzie miał mniejszą sumę wydatków niech zwraca odpowiednią kwotę tej drugiej osobie. Wtedy będziesz miał 100% sprawiedliwości, do której tak bardzo dążysz. Ja tak robię z bratem i sobie zgodnie żyjemy.
Straszny dusigrosz z niego widzę i toksyk
Ciekawe co by jego laska powiedziała na to co tutaj wypisuj
Szkoda dziewczyny
@KomendaGlownaPolicji Ale tu nie chodzi o kwotę tylko o to ze przez rok kupowała i nie wolała na pół, to chyba coś jest teraz na rzeczy
O te 30 złotych miesięcznie to by mi się nie chciało nawet posta na Mirko pisać xD. Ja #!$%@?.
@lexico: nie za seks, a za brak bombelka. Warte każdych pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LetticeDeVries: @siemawpadajdomejkuchni dokładnie, z resztą na antykoncepcje chyba jest uczciwie jak razem się składacie skoro oboje dzieci jeszcze mieć nie chcecie?
@LetticeDeVries: w pewnym wieku na brak bombelka płaci się bardzo dużo hajsu
@Chemical_Brother: niektórzy się obudzą przemieleni psychicznie koło 35 lat i wtedy widzą swoje marne życie w słabym związku
BTW dzięki wszystkim za komentarze, najbardziej tym którzy ocenili mnie po jednym wpisie na mirko jako „wieśniaka”, „biedaka”, „toksyka”, „nygusa” itd xD Poza tym nie wiem czy wszyscy czytali cała konwersacje czy tylko główny wpis, ale pisałem ze nie chodzi o pieniądze tylko raczej o to czym to jest spowodowane, bo