Wpis z mikrobloga

Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów.

@maly_ludek_lego: widać jak dobrze propaganda usa działa, nawet na drugim końcu świata. Przez 80 lat Wmawiali ludziom że widzieli balony, wenus albo w ogóle się im przywidziało, robili z ludzi wariatów, a teraz nawet nie można w spokoju sobie porozmyślać czy to może faktycznie kosmici bo zaraz przyjdzie jakiś intelektualista i cię zwyzywa od szurów
  • Odpowiedz
W rocznym budżecie Departamentu Obrony w wysokości 600 miliardów dolarów prawie niemożliwe było znalezienie 22 milionów dolarów wydanych na Program Zaawansowanej Identyfikacji Zagrożeń Lotniczych.

@some_ONE: przeciez to sa cytaty. Nic nie ma tu szurskiego. Ja tu tylko cytuję NYT
  • Odpowiedz
Tzw. Disclosure.

Brzmi groźnie. Niestety nie ma tam ani słowa o obcej cywilizacji.

@some_ONE: Znowu, Słowo Disclosure pojawia się w jednym z maili. Nie chcialo mi sie szukać. Ale jest tam.To kolejny cytat. Wrzuciłem wpis pobieżnie, bo nie chcę tracić czasu na produkowanie się, będąc wyzywanym.
  • Odpowiedz
Wrzuciłem wpis pobieżnie, bo nie chcę tracić czasu na produkowanie się, będąc wyzywanym.

@maly_ludek_lego: Kasuj dalej komentarze xD
Jedyne co zrobiłeś to wrzuciłeś losowe cytaty które o niczym nie świadczą i dodałeś trochę swojego bzdurnego (podejrzewam, że poprzednio użyte słowo cię striggerowało bo dokładnie opisywało to co robisz xD) komentarza żeby podbić napięcię w tekście.
  • Odpowiedz
@maly_ludek_lego: zaplusowałem, a nie zawołałeś ()

Mój komentarz był raczej sceptyczny, ale jednak bardzo daleki od jakiejkolwiek słownej agresji.

Natomiast co do historii UAP którą przedstawiłeś: te całe towarzystwo zebrane wokół Bigelow Aerospace, AAIP wydaje się być nieco zakręcone, i być może chcące zarobić $ na całej sytuacji, przy okazji wyłudzając co się da z pentagonu. Tak działały czarne programy CIA w latach
  • Odpowiedz
@maly_ludek_lego: Ja mam to w dupsku czy ktos mie atakuje czy nie, czy ma mnie za oszołoma czy nie.
Ja wierzę, trzeba mieć bardzo mało wyobraźni, by mysleć, ze na tak ogromnej przestrzeni nie ma innego życia.
Ale to trzeba chociaż w jakimś minimalnym stopniu wiedzieć, jaka jest to przestrzeń, ile planet, galaktyk.
Daleko nie szukając, to nie jest tak, ze jest ziemia i wokół nas kosmos
To jest kosmos
  • Odpowiedz