Aktywne Wpisy

jmuhha +133
Ktoś mi wytłumaczy skąd ludzie zarabiający <5 k stać na budowę domu w powiatowym? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000018373
Pobierz
NijuGMD +842
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz

@maly_ludek_lego: widać jak dobrze propaganda usa działa, nawet na drugim końcu świata. Przez 80 lat Wmawiali ludziom że widzieli balony, wenus albo w ogóle się im przywidziało, robili z ludzi wariatów, a teraz nawet nie można w spokoju sobie porozmyślać czy to może faktycznie kosmici bo zaraz przyjdzie jakiś intelektualista i cię zwyzywa od szurów
https://thehill.com/opinion/international/581710-in-dramatic-shift-national-intelligence-director-does-not-rule-out/
źródło: Screenshot 2023-02-13 at 18.59.28
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@some_ONE: przeciez to sa cytaty. Nic nie ma tu szurskiego. Ja tu tylko cytuję NYT
@some_ONE: Znowu, Słowo Disclosure pojawia się w jednym z maili. Nie chcialo mi sie szukać. Ale jest tam.To kolejny cytat. Wrzuciłem wpis pobieżnie, bo nie chcę tracić czasu na produkowanie się, będąc wyzywanym.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@maly_ludek_lego: Kasuj dalej komentarze xD
Jedyne co zrobiłeś to wrzuciłeś losowe cytaty które o niczym nie świadczą i dodałeś trochę swojego bzdurnego (podejrzewam, że poprzednio użyte słowo cię striggerowało bo dokładnie opisywało to co robisz xD) komentarza żeby podbić napięcię w tekście.
Mój komentarz był raczej sceptyczny, ale jednak bardzo daleki od jakiejkolwiek słownej agresji.
Natomiast co do historii UAP którą przedstawiłeś: te całe towarzystwo zebrane wokół Bigelow Aerospace, AAIP wydaje się być nieco zakręcone, i być może chcące zarobić $ na całej sytuacji, przy okazji wyłudzając co się da z pentagonu. Tak działały czarne programy CIA w latach
Ja wierzę, trzeba mieć bardzo mało wyobraźni, by mysleć, ze na tak ogromnej przestrzeni nie ma innego życia.
Ale to trzeba chociaż w jakimś minimalnym stopniu wiedzieć, jaka jest to przestrzeń, ile planet, galaktyk.
Daleko nie szukając, to nie jest tak, ze jest ziemia i wokół nas kosmos
To jest kosmos