Aktywne Wpisy

WielkiNos +42
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file6178717257426182633
Pobierz
WielkiNos +441
O cholera a ja myślałam, że to moi nauczyciele z liceum nadają się do Choroszczy. Zobaczcie to.
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a
źródło: temp_file1741007553934271713
Pobierz

źródło: Forcyd7XgAA7GxH
Pobierz@Fearaneruial: eee? xD Przecież ta flaga do dziś jest używana przez Japońskie Siły Samoobrony, a ten wariant chyba przez morskie konkretnie.
Zresztą nawet ich aktualna, państwowa flaga z prostym kołem na białym tle to nie jest nic powojennego. To była oficjalna flaga od 1870 roku.
źródło: 800px-Flag_of_the_Japan_Self-Defense_Forces.svg
Pobierz@Mtsen: podany przez ciebie to wariant używane przez siły lądowe:
źródło: 1613778559404
Pobierzźródło: np_file_200395
PobierzWyśmiewasz kolesia a sam nie masz pojecia o niczym. Ta flaga jest kontrowersyjna i jakbyś pokazal tę flagę w Korei Poludniowej, Chinach i większej części wschodniej Azji to potraktowaliby Cie tak samo jak w Polsce gdybyś chodził ze swastyką. Duża część Azji uważa, że stosowanie tej flagi przez Japonię
Czy onuce będą twierdzić, że przyjechali dla kasy, co zarzucają polskim ochotnikom? Goście z 3 gospodarki świata?
źródło: temp_file.png6994384716209240088
Pobierz@Aztec26626: Coś ty powiedział? Bandera?! hłe hłe.
P.S.
Do symboliki bandery naszej marynarki wojennej też się sporo ludzi przyczepia
@TheDziobak: W którym miejscu Bundeswehra oficjalnie używa swastyki? xD