Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

zielonzielon +40
#raportzpanstwasrodka
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki

,,Friday 3PMEST 12PM PST this will be a bigger pump than BET and LKY. It will be a fair pump with NO PRE PUMPS. I promise there wont be prepum"
Potwierdzenie infa: http://i58.tinypic.com/qx5f8x.jpg
#kryptowaluty
źródło: comment_tQqzNLgOFE81fxNCevAT00BYV5SP3JQY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_ERJII7RxR8RxsnrBu7jEm67T944Fvzr7.jpg
Pobierzźródło: comment_8ieiFnireH6NYTZMaE53TlxRE3pXPs2F.jpg
PobierzI tak bcx dziś ładnie mnie nie zawiódł więc gdyby info o gdc okazało się spamem - dalej na plus.
źródło: comment_fgnJRREuyrOBLpOOlLe8E9F9pRu63mQh.jpg
Pobierz