Aktywne Wpisy
ladylurkini +53
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oczywiście na tych spotkaniach wszystko na bogato leci , koks, kryształ - całe to libidogenne dobrodziejstwo chemii i orgia w chui.
Najlepsze, że laska dyskryminuje małe pały. zanim się spotkają z innym gościem, weryfikuje kutanga, bo uwielbia wielkie #!$%@?.
Ostatnio znalazłem ich profil na zbiorniku, wrzucali tam jej filmy jak mąż i inny typ biorą ją na dwa baty jeden w dupsko wielką pałą, a mąż w piczoche a ta się drze jak jej zajebiście jest, "o boze o kurła jak zajebiście!"
Podziwiam, że małżeństwa tak mogą żyć, ja bym nie mógł, bo nie mógłbym patrzeć jak ktoś wali moja żonę która obecnie posiadam. Choć częściowo zazdroszczę takiego życia. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czasem się zastanawiam czy żeby robić coś takiego, trzeba mieć tak silna psychikę, czy tak porytą psychikę...
#zwiazki #malzenstwa #swingers #seks #narkotykizawszespoko #niebieskiepaski #rozowepaski #rodzina #malzenstwo #milosc #gownowpis #przegryw #blackpill #redpill
Komentarz usunięty przez autora
@KwantWykopu: kwestia priorytetów. ktoś ceni fizyczne doznania, a rzeczy pokroju zdrady/wierności niewiele go interesują, tymczasem ktoś inny szuka na wykopie dziewicy do związku.
a co kształtuje czyjeś priorytety? pewnie wszystko, czego do tej pory doświadczył.
@drakonia: po prostu będa sie spotykać dalej z [paramiw swoim wieku. Jeśli chodzi o starzenie to wiesz- jak się dba tak sie ma a akurat swingerki potrafia być mega-zadbane :) Często kobiety 40+ wygladaja znacznie lepiej niż niektóre 25 latki.
@atteint: akurat swingersi są wierni. Nie muszą zdradzać partnerów:)
@KwantWykopu:
Kontener truecrypta.