Aktywne Wpisy

Metodzik +121
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10

_Alessandro_ +11

10 PRINT CHR$ (205.5 + RND (1)); : GOTO 10Dodatkowa zaleta, że jak wydrukujecie też wyjście tego programu, to plakat będzie atrakcyjny graficznie.
Taki bym wziął.
chociaż mi się nie podobają, po pracy wolałbym nie widzieć jej jeszcze na ścianach mieszkania
Dosłownie nie jestem w stanie wyobrazić sobie żadnego programisty, który by coś takiego powiesił. Chyba, że to ziomeczek z korpo, przyzwyczajony do motywacyjnych bredni, który postanowił się przebranżowić na programistę tydzień temu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W HRejterzy byliby zachwyceni! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za opinie. No cóż - są gorsze niż się spodziewałem, ale dziękuję za szczerość. Kilkanaście plakatów się sprzedało z tej serii, i one po wydruk w ramie naprawdę prezentują się fajniej niż na załączonej grafice. No i są różne wersje kolorystyczne. Czyli, nie iść tą drogą...
@HansLanda88 Boże jaki to jest diaboliczny pomysł jako wektor ataku... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety to co tam macie na tych plakatach ani nie jest zabawne, ani nie jest odkrywcze / nie daje do myślenia, ani nawet nie jest dobrym kodem w sensie inżynierii (jest przekombinowane i strasznie na siłę).
Jeden z ciekawszych ponadczasowych
źródło: Pasted_Image_07_02_2023__13_57
Pobierz