Aktywne Wpisy

jeśli lekarze pracują w dyżurach po 24h, to przyjmując, że pracują połowę miesiąca, a połowę mają wolne, to jest 15 dni pracy x 24h, to daje 360h, dzieląc to przez 100 tys. zł, to lekarz dostaje ochłap w postaci 270 zł za godzinę xD. i to jest za dużo?
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy

thorgoth +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Promag. Technologie ogrzewania
Podleśna 77, Łazy, Polska
promag-gaz.pl
zasługuje na należny sobie rozgłos.
Firma, która montowała mojej rodzinie panele i pompę ciepła wrzuciła sobie właśnie jakieś 100 pozytywnych opinii w 2 dni xD
Jakiś czas temu owi "fachowcy" źle przeprowadzili montaż paneli i pompy ciepła mojej rodzinie. Hajs wzięli i zostawili ich na początku zimy bez ogrzewania, z zimną wodą i kredytem na inwestycję do spłacania. Miesiącami mówili, że "jutro przyjadą", o ile w ogóle odebrali telefon. Po opiniach (tych prawdziwych, czyli jednogwiazdkowych) widzę, że nie są jedynymi wystawionymi do wiatru.
Na https://kup-komentarze.pl/produkt/kup-opinie-google/ jest właśnie wielka promocja, ciekawe czy będą robić kolejne zakupy...
#afera #opinie #lokalniprzewodnicy #googlemaps #internet
Zakopiańczyk. Kto jeszcze korzystał z fałszywych opinii w Google Maps?[Analiza]
źródło: Screenshot from 2023-02-06 19-54-46
Pobierz