Aktywne Wpisy
ElectroNICK +67
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

NAIZDUP 0
Panowie/Panie czego używacie do smarowania pach żeby nie śmierdziało. Ja używam żelu Gillette w sztyfcie i zawsze ubrudze tym koszule bez względu na to czy posmaruje pachy przed czy po założeniu koszuli i jakoś zawsze dotkne koszule. Może jest jakiś skuteczny spray albo coś co nie brudzi. Nie wiem już sam co robić
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie

Piękne poziomy obserwujemy.
Ale to je*bło koncertowo XD
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
źródło: temp_file.png3740253880366749730
Pobierzźródło: xddd
PobierzA gotówki już z nami nie ma, kto miał i uważał, że nieruchy uchronią przed inflacją, raczej jest już po zakupie.
Ale tylko wezmę wykres, bo to mi tylko potrzebne xd
Jeśli na świecie nie wydarzy się kolejna katastrofa to stopy na świecie będą spadać w tym roku, zdolność kredytowa wzrośnie
@TheDziobak: oni żyją w iluzji od lat. W 2019 pisali o pęknięciu bańki w ciągu dwóch tygodni
źródło: 418ee7489adaf3671bd6204f35e264d0
Pobierz@bzyku95: Obejrzałem wykres w powiększeniu i styczeń zawsze miał najmniej wniosków. Te najwyższe szczyty to przeważnie marzec.