@some_dev w sumie nie wrzucałem do tekstowego pliku, ale pisałem coś podobnego. Zaskoczylo mnie najbardziej, że wiedział by skorzystać z API na stronce
@marnynick: jesli to faktycznie jest api, pamietaj ze on nie ma dostepu do internetu, korzysta tylko z zgromadzonych danych. moze wymyslil link do api xD zdarzalo sie juz ze wymyslal nieistniejace zrodla lub cytaty
@vytah: huh, ciekawe. ale popatrz na to! to najwyraźniej nie jest generyczna odpowiedź, tylko chatGPT faktycznie wie że tam był taki endpoint. no chyba że tak mi się akurat wylosowało i jakbym pomęczył to bym dostał taką odpowiedź jak Ty
@marnynick: Oh wow, ChatGPT potrafi wziąć przykład z 1 strony googla xD jedyne czym można się "zachwycić" (co i tak jest dużym słowem) to kwestia obrobienia tego co znajdziesz na pierwszych 5 stronach po wyszukaniu tego przykładu. W dodatku nie zawsze masz pewność czy to co wypłuł jest prawidłowe (przykład wyżej od @vytah)
Po publicznej debacie na temat OKI, ministerstwo zdecydowało opublikować nowy pomysł - drzewko umiejętności podatkowych. Będzie można dostosować podatki pod siebie, w zależności od tego jaki styl oszczędzania i inwestowania wybierzemy. #gielda
jestem w totalnym szoku. Aż mi się gorąco zrobilo. Myślałem, że chatGPT trochę mniej ogarnia
źródło: temp_file.png5709408356933483990
Pobierzźródło: temp_file.png3471401614737406452
Pobierzźródło: 2023-02-05 23_57_23-Python EUR_PLN Exchange Rate Mozilla Firefox
Pobierzźródło: 2023-02-05 23_59_28-Python EUR_PLN Exchange Rate Mozilla Firefox
Pobierzźródło: PHKuCKF
Pobierz