Aktywne Wpisy

kutmen2 +202
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +70
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

źródło: ajfon android
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@qesq: to też zależy od tego jaki telefon wybierasz - mi najbardziej odpowiada czysty system, w takim przypadku telefon za 500-1000 zł używam ~2 lata. Najczęściej zakończone uszkodzeniem mechanicznym
źródło: Zrzut ekranu_20230204_113115
Pobierz@Borgon: pozostaje jeszcze kwestia tego, że apple to patologiczna i bardzo szkodliwa firma. Troll patentowy hamujący rozwój branży, uprawiający "terroryzm" za pomocą pozwów sądowych, plagiator. Wspieranie takiej firmy poprzez kupowanie jej produktów jest po prostu złe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chodzi o to, ze da sie w nim wymienic czesci, i nie trzeba kupować nowego telefonu
@BrowserStack: jak powiedzieć że ma się kompleks biedaka bez mówienia tego wprost ( ͡° ͜ʖ ͡°) NIE LUBISZ CZEGOŚ? TO DLATEGO ŻE CIĘ NIE STAĆ, PATRZ NA MNIE, MAM TELEFON ZA 6 TYSIĘCY ZŁOTYCH, JESTEM KIMŚ K---A
To tak jakby wybrać przeglądarkę bez adblocka bo ładniej wygląda xD
źródło: temp_file.png1682867354735298898
PobierzNie wiem jak się teraz cytuje na tym nowym wykopie, ale odnośnie tego
To ty jesteś niedoinformowany bo cos uslyszales że pieniądz traci na wartości szybko, a