Aktywne Wpisy

masternodeBTC +364
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
bart40404 +288
Jak Trump zablokuje outsourcowanie pracy przez amerykańskie firmy IT do Indii, to odwołuję wszystkie moje złe słowa o nim i pokłaniam się za wywołanie takiego ssania w polskiej branży IT jakiego historia nie widziała xD
#programista15k #programowanie #pracait
#programista15k #programowanie #pracait

źródło: ajfon android
Pobierzźródło: Xiaomi-lepsze-heheszki-850x380
Pobierz@Borgon: mam S22 Ultra, nie wiem czy wymienię na S23 Ultra bo różnice nie tak wielkie, ale jak chodzi o cennik to (razem z Foldami) najdroższe telefony a androidem. Konkurencja, nawet topowa jest już tańsza, a 95% ludzi kupuje średniaki
Tak właściwie płacić 10k za telefon to spora przesada moim zdaniem.
źródło: 53
PobierzA co do Xiaomi, to to nowy Xiaomi 13 podobno będzie po 999 euro więc tyle co S23.
Współczuję tak ubogiej wiedzy finansowej.
@Atreyu: tylko i wyłącznie 0% to logiczne(dla mnie oczywiste, bo co wchodze do sklepu to widze wszystko na raty 0%), ale fakt nie zaznaczyłem tego.
A mój ostatni smartfon którego kupiłem miał Symbian OS. Potem dostawałem słuchawkę z pracy.
kupowanie pro maxa w wersji 128 GB to dla mnie abstrakcja, tyle to dają w tanich chinczykach w podstawie.
źródło: obraz_2023-02-04_094050047
PobierzRaty 0% na 2 lata przy inflacji 15%+ za telefon po 7k. A jak jeszcze jakaś promka wpadnie to np. pół roku opóźnienia w opłacie, albo jedna rata gratis. I nie to, że nie stać kogoś żeby odkładać pół roku opłatę, ale po prostu przy tak szalejącej inflacji to jest po prostu mega korzystne.
No tak, bo telefony na androidzie to tylko Samsungi S23 Ultra ( ͡° ͜ʖ ͡°)