Aktywne Wpisy

annlupin +36
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

#kryptowaluty
#bitcoin
źródło: unnamed
Pobierzźródło: unnamed (1)
PobierzMiło, że kopią 1 Grin / s a nie jak Satoshi z kumplami 50% dla siebie na kilkadziesiąt CPU, chociaż docelowo % inflacja spadnie tak bardzo, że znowu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
100-bajtowe transakcje nadal dają Ci max 17.5 tps w 1MB bloku co 10 minut. Nawet jak to wsadzisz do (wcale nie jesteśmy Big-Blockerami) 4MB SeGWita, to daje Ci tylko 70 tps. Do wizy brakuje nadal ze dwa rzędy wielkości.
Nie dość że każda anonimowa krypto miała bardzo duże tx, to w ma nie dość że są anonimowe, to są dużo mniejsze
C-----y to jesteś ty że swoim shitereum.
Sam nie masz o tym pojęcia ani jak działa, googlujesz coś sieroto, tego też nie ogarniasz i mówisz że ktoś nie
( ͡° ͜ʖ ͡°)