Wpis z mikrobloga

@Let_Me_2_Be: nie ma co patrzeć na takie przemiany. Po pierwsze - każdy zaczyna z innego pułapu i różną genetyką, więc nie jest to w ogóle miarodajne. No i po drugie - to właśnie o czym piszesz i niektórzy po prostu oszukują z tymi metamorfozami.
Poza tym czemu przez okres jednego roku? Ja to myślałem, że ćwiczyć trzeba naturalnie kilka lat, aby w pełni wykorzystać swój potencjał...
  • Odpowiedz
@Let_Me_2_Be: generalnie każdy będzie miał inny progres. Nie wiem czy jesteś chudy czy gruby, a to sporo zmienia w kontekście potencjalnej zmiany.
Bezpiecznie możesz założyć jedną rzecz, progres jest dużo wolniejszy niż pokazują to wszystkie „transformacje”.
Ja dopiero jak to na prawdę zrozumiałem wkrecilem się w siłownię i nie rezygnowałem po 2 miesiącach.
Wg badań naturalnie można zbudować chyba około 10 kg (?) mięśni w pierwszym roku. Musiałbyś poszukać, bo
  • Odpowiedz
@Kasahara: Przy 120kg jak byłeś potężnym chłopem miałeś rozstępy czy masa rosła powoli i skóra wytrzymała? Bo przy zrzuceniu 48kg nie widać na zdjęciu wiszącej skóry na bebechu. Jakieś sekretne środki czy zdrowa skóra i powolna redukcja?
  • Odpowiedz