Aktywne Wpisy

Czoso +374

vladi_putin +576
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz

daj daj daj daj daj , do roboty kuźwa
jedyna alternatywa dla tego programu to ewentualna ulga podatkowa na każde dziecko w tej wysokości. Reszta do rozdawnictwo i socjalizm.
Już prędzej bym zrozumiałam refundację składki ZUS na jednego z rodziców przez pierwsze 3 lata, tak żeby był "podpiety" do pracującego małżonka jak przy ubezpieczeniu zdrowotnym a refundacja składki ZUS wynosilaby tyle ile składki pracującego małżonka
Likwidujemy PIT, likwidujemy obowiązkowy ZUS dla przedsiębiorców. Pieniędzy starczy jeszcze na program demograficzny typu "Państwo płaci za nowego kaszojada" :)
Przerażające są te kwoty. Przykładowo ja co miesiąc przelewam jakieś 3k podatku dochodowego z jdg i 2k zusu. A dostaje 500 bo mam 1 kaszojada.
@antywojo: nie starczyło by policji żeby ogarnąć te protesty