Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +94

MILIARDER_007 +18
Zakochany w sobie narcyz z silnymi problemami emocjonalnymi Adrian Polak poszedł do kosmetyczki upiększyć swoje paznokcie. I to ja jestem pier**lnięty?!
#patostreamy #adrianpolak #beatris #danielmagical #geje #gej #gigachad #famemma
#patostreamy #adrianpolak #beatris #danielmagical #geje #gej #gigachad #famemma

Haha, nie składają 3 oferty, bo Garlick nie chce sobie popsuć relacji z kolegami z Brighton? I co do te pory przyszło z tych jego śmiesznych relacji, jak zarówno za White'a jak i Trossarda Arsenal zapłacił dokładnie tyle ile Tony Bloom chciał od samego początku, mistrz negocjacji. Żenujące, tak samo jak zabieranie się za szukanie zmiennika w ostatni weekend okienka transferowego, gdzie Elneny złapał uraz 9 stycznia i po kilku dniach doskonale sobie zdawali sprawę z tego, że jest to długoterminowa kontuzja.
Arsenal to dom spokojnej starości dla 30 kilkuletnich piłkarzy Chelsea czy jak by ich ściągać i oferować im 3+ letnie wysokie kontakty? Jak poważnie ich nowym planem na zmiennika Thomasa jest Jorginho na to ja już wolę zerwać wypożyczenie z Blackpool i ryzykować Charliem Patino oraz Kiwiorem. Co niektórzy znowu będą pisać, że tylko hejtuję wszystkie decyzje klubu.
Jak jeszcze Chelsea po sprzedaniu Conora Gallaghera do Newcastle za £45 mln i Jorginho za jakąś kwotę do Arsenalu Boehly ściągnie Caicedo to będzie jedno wielkie. XD
#arsenal
@Pustulka:
Ale pewnie Campos będzie chciał go wypożyczyć z opcją wykupu.
@Pustulka: To że zapłaciliśmy tyle ile wynosiła asking price nie wyklucza tego, że były to transfery przeprowadzone w atrakcyjnej cenie. W sumie można powiedzieć, że były to okazje. W innych okolicznościach Trossard kosztowałby 50-60 mln. White po tym co gra u nas, też mógł kosztować tak z 30 mln więcej i
@Pustulka Jorginho w Arsenalu zamiast Caicedo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To jest 1 kwietnia czy co?
Za dobre info dla kibiców Niebieskich.
@Pustulka Jak oddadzą Jorginho to raczej Gallagher zostanie, ewentualnie jakieś wypożyczenie ale wątpię, że z wykupem chyba, że z naprawdę grubą sumą odstępnego.
@Pustulka: Myślę, że 15 mln to będzie już dużo. Chelsea pozbędzie się niechcianego zawodnika na wysokim kontrakcie i jeszcze zarobi. Mamy deadline day więc raczej to przejdzie ale najpierw Enzo.