Aktywne Wpisy
vulfpeck +691
mirko_anonim +40
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
#programista15k #pracait #programista30k
Moja firma:
wiarygodna ankieta na wykopie xDDDDDD
Magisterki bym na tych ankietach nie bazował, ale imho lepsze źródło niż schizofreniczne magazyny gdzie w tym samym dniu lecą dwa artykuły o sprzecznych, ale równie dramatycznych nagłówkach. Oraz takich gdzie za ok. 5000$ opublikują wszystko, pod jakąkolwiek tezę.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@arsen-zujew: Podobno b. mocno poszedł proces outsourcingu do Indii. Kilku moich znajomych straciło pracę lub dostali "awans" (ale taki w sumie w dół jeżeli chodzi o zakres obowiązków) właśnie z tego względu.
Kontraktornie w PL mają o tyle sens, że prawo o ochronie danych wymaga często aby dane nie
Spodziewam się że powoli z powrotem będziemy dryfowali od programista30k do programista20k.
1. PM (ale to jest płynne - rynek w rok może się nasycić)
2. TechLead
3. Senior/ DevOp
4. IT/AI/Cloud/Blockchain Consultant
5. EDIT: Architekt
Mówię z perspektywy Europy Zachodniej.