Aktywne Wpisy

malkuth +268
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Szteker +3
#ukraina Ma ktoś informacje jak długo może jeszcze trwać wojna na Ukrainie? Słyszałem, że jak Putin wygra, to od razu na Polskę przez Białoruś chce ruszyć póki sprzętu nie mamy, bo cały wysłaliśmy na Ukrainę, więc pytam, bo wolałbym się przygotować na to mentalnie. I głupich odpowiedzi w stylu Rosja nas nie zaatakuje, bo jesteśmy w NATO proszę nie pisać, bo wiadomo jak ta pomoc będzie wyglądać. Wyślą trochę sprzętu, żołnierzy i
#przegryw #tinder
Gwarantuję ci, że większość(a szczególnie tych bardziej atrakcyjnych) miała z tej listy finansowanie i nie mówię tu o ojcu.
Kto za czasów szkolnych kupuje auto? Tylko oski, bo oczywiście trzeba tankować, ubezpieczenie płacić, naprawy.... To nie tanie rzeczy oski
@HausHagenbeck: chodziłeś do szkoły i miałeś... przepraszam... JEŹDZIŁEŚ do szkoły własnym autem. I Ty się #!$%@? do juleczek, że spędziła wakacje w najtańszych miejscach zagranicą? xDDDDDDDDDDD
Po prostu, zamiast kupować samochód, to ważniejsze dla niej były wakacje.
@artiom143: Dla kogo nie problem? Dla mnie aktualnie nie problem, kiedy mam 30 lat. Ale jak mialem 20 lat i studiowalem + pracowałem, to nie było opcji odłożyć przez rok 3k. Zarabiałem 1k, potem 2k jak robiłem cały etat. Sam najem to było 600 zł,
Chłopie gdzie ty żyjesz jak dla ciebie wakacje w Grecji czy innym Egipcie, gdzie masz 10 dniowy pobyt all inclusive za 3200 zł to jakiś wyznacznik prestiżu
Chłopie to nad takim polskim morzem, Zakopanem czy głupich mazurach wydasz więcej.
Ty jesteś nie mniej odoklejony niż sporą część Julek
Nie trzeba nie wiadomo ile zarabiać, żeby tam lecieć. Dodatkowo nie kieruj się zdjęciami na insta czy tinder, bo tam to wiadomo, że każdy wrzuca takie na których wygląda najbardziej atrakcyjnie.
@LifeReboot xd a gdzie napisałem normiku że jeżdziłem autem do szkoły? zresztą auto miałem w ostatniej klasie licbazy i tylko do pracy nim jeździłem
@AdamKarolczak02137: nie zesraj się oski, lepiej popraw vifona przed lustrem